Takläggare i Skåne

Takläggare i Borrby, Skåne

Under våra många år i branschen har vi utfört ett stort antal lyckade takarbeten åt privatpersoner företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Borrby med omnejd.

Takbyte

Redo att byta tak? Boka kostnadsfritt platsbesök eller en gratis konsultation så sätter vi igång!

Takrenovering

Har det uppstått en akut takläcka eller vill du fräscha upp taket inför en försäljning?

Takomläggning

Vår kunniga och lösningsorienterade takfirma hjälper dig med allt som har har med taket att göra.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Takfirma i Borrby, Österlen, Simrishamn & Skåne

Kontakta oss för ett personligt rådgivningsmöte och ett fritt offert- förslag!

Vi lägger tåliga & säkra tak i Borrby

Vårt takföretag är från Borrby och vi finns tillgängliga för uppdrag i andra delar av Skåne, bland annat Simrishamns kommun, Österlen, Tullstorp, Löderup, Blästorp, Sandby, Spraggehusen, Östra Hoby och Vallby. Vi har kunskapen och behörigheten som krävs för att lägga hållbara och slitstarka tak som passar bra i nordiskt klimat. Vi använder oss av tåliga, effektiva och miljövänliga metoder och takmaterial, exempelvis:

  • Tegel
  • Betongpannor
  • Takpapp
  • Plåt
  • Trä

Taktjänster för alla behov & fastigheter

Vi utför takarbeten på alla typer av byggnader, inklusive villor, radhus, garage, sommarstugor, kommersiella fastigheter och BRF:er. Alla tak och fastigheter har olika behov och därför skräddarsyr vi alltid en unik lösning för varje kund. För att kunna tillgodo se alla kunders och fastigheters behov erbjuder vi ett stort utbud av taktjänster, bland annat takbyte, takläggning, taktvätt, takmålning, skorstensrenovering och bandtäckning. Vi monterar även solceller och tar fram lösningar inom taksäkerhet och vattenavrinning.

Pålitlig totalentreprenör med mångårig erfarenhet

Vårt team består av skickliga och kunniga takmontörer och takläggare med många års erfarenhet av takarbeten. För större takprojekt kan du anlita oss som totalentreprenör. Tillsammans med vårt stora kontaktnät med duktiga hantverkare och pålitliga underleverantörer ser vi till att renovera ditt tak på bästa sätt. Vi följer rådande säkerhetsföreskrifter och ser till att arbetet blir klart i tid. Du som kund kan känna dig helt trygg från början till slut.

ROT-avdrag & gratis offert

Privatperson kan ansöka om ROT-avdrag för våra tjänster. Alla kundgrupper erbjuds alltid en kostnadsfri offert och gratis expertrådgivning. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?