Takläggare i Skåne

Takläggare i Barsebäck, Skåne

Har det uppstått en takläcka eller börjar taket se gammalt och slitet ut? Då är det hög tid att kontakta vår lösningsorienterade takfirma i Barsebäck.

Takbyte

Vi kommer ut på ett platsbesök och inspekterar taket.

Takrenovering

Därefter återkommer vi snabbt med ett skräddarsytt lösningsförslag och en gratis offert

Takomläggning

Är du redo att sätta igång och fixa taket? Välkommen till oss!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni en Takfirma i Barsebäck & Skåne?

Vi är stolta att kunna erbjuda snabb hjälp och personlig service. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt takprojekt!

Tjänster för taket i Kävlinge kommun

Vi erbjuder en rad olika taktjänster för alla typer av fastigheter, från villor, garage och sommarstugor till kommersiella byggnader och bostadsrättsföreningar. Hos oss kan du få hjälp med följande:

 • Byta tak
 • Lägga om tak
 • Renovera tak
 • Tvätta tak
 • Måla tak
 • Montering av takpanel
 • Renovera skorsten
 • Montera solceller
 • Taksäkerhet
 • Snöröjning på tak
 • Plåtarbeten
 • Montering av hängrännor &. fönsterbleck
 • Tilläggsisolering

Erfarna takläggare i Barsebäck

Takläggning är en komplicerad procedur som kräver erfarenhet och kunskap. Om något går fel kan det resultera i dyra reparationer eller kort hållbarhet. Ta inga risker utan anlita alltid en professionell takfirma för ditt takprojekt. Vi har utfört många lyckade takrenoveringar åt företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner i Barsebäck och närliggande orter i Skåne, exempelvis Hugodal, Sandskogen, Barsebäckshamn, Löddeköpinge, Lundåkra, Andersro och Hofterup. Välkommen till oss för en noggrann och säker takrenovering!

Vi jobbar med alla sorters tak

Vår certifierade takfirma har kompetensen och erfarenheten som krävs för att reparera och lägga om alla sorters tak. Vi jobbar med alla typer av takmaterial, bland annat tegel, plåt, takpapp, trä och betongpannor. Våra kunniga och trevliga takspecialister hjälper dig gärna att hitta det takmaterial som passar din fastighet bäst. Vi skräddarsyr ett lösningsförslag utifrån dina preferenser, fastighetens behov samt takets lutning. Resultatet är alltid ett hållbart, säkert och miljövänligt tak som lämpar sig för svenskt klimat.

Billigare tak med ROT-avdrag – få en gratis offert!

Visste du att du som privatperson kan utnyttja ROT-avdrag för våra tjänster och därmed reducera kostnaden för ditt nya tak? Kontakta oss så berättar vi mer. Självklart skickar vi även en gratis offert för ditt tak!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?