Takläggare i Skåne

Takläggare i Åkarp, Skåne

Vi är en erfaren och kunnig takfirma i Åkarp som har utfört många lyckade takrenoveringar åt företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner i vårt närområde.

Takbyte

Om det har uppstått sprickor eller andra skador, vattenläckage eller fukt- och mögelproblem bör du boka ett kostnadsfritt platsbesök med oss.

Takrenovering

Är det dags att renovera taket? Vi ser till att åtgärda skadorna innan större problem uppstår.

Takomläggning

Vi är certifierade takläggare med mycket goda referenser. Hör av dig för en gratis offert för ditt tak!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni en Takfirma i Åkarp & Skåne?

Vi utför takarbeten i Skåne. Vi återkommer snabbt med ett kostnadsfritt prisförslag!

Utmärkt service från början till slut

Hos oss kan du räkna med fantastisk service och trevligt bemötande från början till slut, oavsett om det är en mindre lagning eller en omfattande takrenovering. För större takprojekt erbjuder vi totalentreprenad i egen regi vilket garanterar en smidig och korrekt byggprocess från början till slut. Vi gör alltid vårt bästa för att du som kund ska bli nöjd.

Ansök om ROT-avdrag för ditt nya tak

Visste du att du som privatperson kan ansöka om ROT-avdrag för våra tjänster? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Våra tjänster för taket

Vårt behöriga takföretag reparerar, byter och rengör tak på alla sorters byggnader, från mindre hus och sommarstugor till kommersiella byggnader och flerfamiljshus. Vårt breda tjänsteutbud inkluderar:

 • Byta tak
 • Lägga om tak
 • Renovera tak
 • Rengöra tak
 • Måla tak
 • Laga tegeltak, plåttak, papptak & betongtak
 • Skorstensrenovering
 • Montera solceller på tak
 • Säkerhetslösningar för tak
 • Snöröjning på tak
 • Plåtslageri
 • Vattenavrinning
 • Tilläggsisolering

Säkra, miljövänliga & slitstarka tak i Åkarp

Våra kunniga och certifierade takläggare ser till att du får ett nytt tak som är säkert och slitstarkt. När vi är klara med takarbetet kommer du att ha ett nytt tak som skyddar din fastighet mot snö, hagel, sol, regn, vind och andra yttre påfrestningar. Vi använder oss av välbeprövade, säkra och miljövänliga metoder när vi lägger om tak. Vårt verksamhetsområde inkluderar Åkarp, Arlöv, Alnarp, Lomma, Karstorp, Spillepengen, Nordanå, Bulltofta, Kabbarp, Tottarp, Hjärup och Görslöv.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?