Takläggare i Skåne

Takläggare i Osby, Skåne

Behöver du en kompetent och snabb takläggare i Osby med omnejd? Vårt kunniga och välrenommerade takföretag finns tillgängligt för privatkunder, företagskunder och bostadsrättsföreningar i stora delar av Skåne och Småland. Vi monterar solceller, lägger om tak, utför takrenoveringar och mycket annat. Hos oss får du alltid en gratis offert!

Takomläggning

Takläggning – tegel, takpapp, plåt, betong, trä och andra material.

Takrenovering

Renovera tak – vid läckage, slitage, fuktskador och sprickor i taket.

Takbyten

Byta tak – vi är certifierade takläggare med mycket goda referenser.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni en Takfirma i Osby & Skåne?

Vi utför takarbeten i Småland, Marklunda, Hasslaröd, Nybygden, Killeberg, Visseltofta m.fl.

Anlita oss på totalentreprenad

Vi tar oss an enklare lagningar såväl som komplexa takbyten. Vid mer omfattande takarbeten kan du anlita oss på totalentreprenad där vi ombesörjer hela byggprocessen, från planering till slutbesiktning. Vi har ett stort kontaktnät med duktiga plåtslagare, elektriker, takläggare, takmontörer, målare, takskiktsmontörer och solcellsexperter. Tillsammans uppfyller vi dina takdrömmar!

Vi skräddarsyr lösningar utifrån kundens önskemål

Berätta för oss om dina önskemål så tar vi fram ett unikt lösningsförslag. Boka gärna ett kostnadsfritt möte med oss där vi tillsammans diskuterar takets behov. Vi kan även komma ut på ett platsbesök och inspektera takets befintliga skick.

Takentreprenörer i Osby med mångårig erfarenhet

Att lägga om och renovera taket är en viktig investering. Anlita därför alltid en behörig och kompetent takmontör med gedigen erfarenhet av takbranschen. Vårt team består av kunniga och certifierade takläggare, tätskiktsmontörer och plåtslagare som utför takarbeten med precision. Vårt takföretag är baserat i Osby i Skåne och vi utför även uppdrag i Småland, Marklunda, Hasslaröd, Nybygden, Killeberg, Visseltofta, Hästveda, Älmhult och Markaryd.

Billigare tak med ROT-avdrag

Visste du att privatpersoner kan minska kostnaden för takarbetet genom att ansöka om ROT-avdraget? ROT-avdraget är ett skatteavdrag som gäller för de flesta takarbeten, inklusive takläggning, lagningar och takbyten. Kontakta oss så berättar vi mer. Hos oss får du dessutom alltid en gratis offert!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?