Takläggare i Skåne

Takläggare i Ödåkra & Mörarp, Skåne

Är du på jakt efter en duktig och snabb takentreprenör i Skåne? Med vår kunniga och pålitliga takfirma i Ödåkra och Mörarp i Helsingborgs kommun blir takrenoveringen smidig. Vi hjälper fastighetsägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företagskunder med allt som har med taket att göra. Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag!

Takomläggning

Takläggning – omläggning och nyläggning av tak.

Takrenovering

Renovera tak – vi åtgärdar stora och små skador på taket.

Takbyten

Byta tak – säkra tak med lång livslängd.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Takfirma i Ödåkra & Mörarp, Helsingborgs kommun

Vi utför takarbeten i Fleninge, Holk, Skoggömmaregården, Allerum, Magnihill-Lydestad, Bjuv m.fl.

Skånsk takentreprenad med lång erfarenhet

Vi är en lokal skånsk takfirma som jobbar nära våra kunder. Vi är baserade i Helsingborgs kommun och vi utför takarbeten i Ödåkra, Mörarp, Fleninge, Holk, Skoggömmaregården, Allerum, Magnihill-Lydestad, Bjuv, Hyllinge, Västraby och Kropp. Våra skickliga takläggare och takmontörer utför arbeten på alla fastighetstyper, bland annat garage, båthus, villor, sommarstugor, butiker, BRF:er och kommersiella byggnader.

När är det dags att renovera taket?

Det är alltid en bra idé att besiktiga taket med jämna mellanrum för att i god tid upptäcka mindre skador, exempelvis sprickor, innan de orsakar större problem. Hör av dig till oss om du behöver en noggrann takfirma som kan kontrollera takets befintliga skick. Många kunder anlitar oss för takbesiktning inför en visning eller försäljning. Du kan även kontakta oss för mer akuta ärenden, exempelvis läckage och större fuktproblem. Vi hjälper till med allt som har med taket att göra.

Tak för alla behov

Vi är en certifierad takläggare som arbetar med alla sorters takmaterial, inklusive tegel, plåt, papp och betong. Vi hjälper dig att hitta det mest lämpliga takmaterialet för din fastighet och dina behov. Vi ser till att dit tak är säkert, hållbart och miljövänligt utan att tumma på estetiken. Våra duktiga arkitekter, projektledare och takläggare tar fram det bästa lösningsförslaget för just dina behov. Hos oss kan du räkna med snabb service, trevligt bemötande, noggrant arbete och ett fackmannamässigt slutresultat. Vi kommer i tid och slutför arbetet enligt avtalad tidplan.

Få en gratis offert för takarbetet

Undrar du vad det kostar att renovera taket? kontakta oss för ett gratis prisförslag! Du är även varmt välkommen att boka ett personligt möte eller ett platsbesök.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?