Takläggare i Skåne

Takläggare i Kivik & Brösarp på Österlen, Skåne

Letar du efter en noggrann, snabb och behörig takläggningsfirma i Kivik och Brösarp? Välkommen till oss! Du kan anlita vår takfirma för att lägga om, reparera, måla och tvätta taket. Hos oss kan du räkna med ett trevligt bemötande och mycket bra kundservice. Vi skräddarsyr alltid unika lösningsförslag och skickar en gratis offert.

Takomläggning

Takläggning – omläggning och nyläggning av olika sorters tak, inklusive plåttak och tegeltak.

Takrenovering

Renovera tak – vid läckage, sprickor eller andra skador.

Takbyten

Byta tak – vår behöriga firma är ett tryggt val när du ska byta taket.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Takföretag i Kivik & Brösarp på Österlen, Skåne

Vi utför takarbeten i Esperöd, Vitemölla, Vitaby, Ravlunda, Sankt Olof, Skepparp m.fl.

Vi ser till att ditt tak är säkert och hållbart

Taket är en mycket viktig del av en fastighet. Väder, vind och andra påfrestningar kan skada taket och därför bör du låta en erfaren takfirma se över taket med jämna mellanrum. Vi har många års erfarenhet av takarbeten och vi ser till att dit tak är säkert året om. Vi använder oss av välbeprövade och säkra metoder samt miljövänliga och slitstarka material som gör att taket håller länge. Med smarta säkerhetslösningar, exempelvis snörasskydd och halkskydd, ser vi till att ditt tak är säkert under hela året.

Allt för ditt tak

Vi utför en rad olika takarbeten, inklusive takläggning, plåtslageri, takbyten, lagningar, takrenovering, installering av solceller, montering av hängrännor, skorstensrenovering och lösningar som förbättrar vattenavrinningen. Våra duktiga och behöriga takläggare är vana att arbeta med alla sorters takmaterial, bland annat plåt, dubbelfasat plåt, betongplattor, tegel och papp.

Din lokala takentreprenör i Kivik & Brösarp

Vi är ett kundnära takföretag från Kivi och Brösarp. Vi jobbar lokalt på Österlen i Skåne. Vårt verksamhetsområde inkluderar bland annat Kivik, Brösarp, Österlen, Esperöd, Vitemölla, Vitaby, Ravlunda, Sankt Olof, Skepparp och Knäbäckshusen. Vi anlitas flitigt av privatpersoner såväl som bostadsrättsföreningar och företag som behöver hjälp att fixa taket.

Få ett gratis prisförslag i dag

Hos oss får du alltid ett kostnadsfritt prisförslag. Hör av dig till oss via e-post, kontaktformuläret eller telefon så återkommer vi snabbt med en kostnadsfri offert och ett skräddarsytt lösningsförslag. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?