Takläggare i Skåne

Takläggare i Bromölla, Skåne

Taket är fastighetens yttre skydd mot väder och vind. Att renovera och laga taket är en viktig investering och därför bör du alltid anlita en behörig och skicklig takläggare för takarbetet. Vi är erfarna takentreprenörer från Bromölla i Skåne. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för mest komplexa takarbetena. Välkommen till oss!

Takomläggning

Takläggning – papptak, plåt, tegel och andra sorters yttertak.

Takrenovering

Renovera tak – när taket är slitet eller skadad.

Takbyten

Byta tak – säkra tak med hållbart, miljövänligt och vackert resultat.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Bromölla & Skåne?

Vi utför takarbeten i OMRÅDE m.fl.

Få hjälp med taket i Bromölla med omnejd

Inget takarbete är för stort eller för litet för vårt takföretag. Vårt erfarna och kompetenta team utför takläggningar, tilläggsisoleringar, plåtslageri, takbesiktning och takrenoveringar i stora delar av Skåne, inklusive Bromölla, Blekinge, Gualöv, Nymölla, Valje, Sölvesborg, Ivetofta, Grödby, Råby och Håkanryd. Vi lägger om tak på villor, sommarstugor, radhus, BRF:er och kommersiella byggnader. Vi utför arbeten åt privatkunder såväl som företagskunder och bostadsrättsföreningar.

Vi är experter på tak

Efter många år inom branschen kan vi stolt titulera oss som takexperter. Vi har den behörighet och kompetens som krävs för att utföra de mest komplexa takprojekten. Vi tar oss även an mindre takarbeten, exempelvis lagningar och byte av enstaka paneler. Vi jobbar med alla sorters tak och takmaterial, inklusive papp, tegel, betongpannor och plåt. Våra duktiga och noggranna takläggare och tätskiktsmontörer arbetar snabbt och och håller avtalad tidsplan. Du som kund får ett säkrert, miljövänligt, vackert och hållbart tak.

Hör av dig till oss för en gratis offert

Vill du veta vad din takrenovering kommer att kosta? Kontakta oss idag för en gratis offert. Hos oss kan du räkna med ett trevligt bemötande och hög service. Du får alltid hjälp att skräddarsy den bästa lösningen för just ditt tak och din budget. Privatkunder kan ansöka om ROT-avdraget när de anlitar oss. Hör av dig till oss så berättar vi mer. Välkommen till oss i Bromölla!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?