Takläggare i Skåne

Takläggare i Broby & Knislinge, Skåne

Välkommen till vår kundnära och ordningsamma takfirma i Broby och Knislinge i Göinge kommun. Du kan anlita oss för allt som har med taket att göra. Från mindre reparationer till omfattande takbyten. berätta för oss om dina önskemål så tar vi fram ett skräddarsytt lösningsförslag för just ditt tak.

Takomläggning

Takläggning – vi lägger alla typer av tak, inklusive plåt, tegel och papp.

Takrenovering

Renovera tak – byte av trasiga takpannor, takläckage och andra skador.

Takbyten

Byta tak – resultat som matchar dina önskemål.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Takarbeten i Broby & Knislinge, Göinge kommun

Vi utför takarbeten i Tydinge, Västraby, Hästveda, Påarp, Lunnom, Sibbhult, Glimåkra, Västraby m.fl.

Höj fastighetsvärdet med ett nyrenoverat tak

Ett tak bör renoveras och besiktigas med jämna mellanrum för att undvika att det uppstår sprickor och andra skador. Vi har hjälpt många nöjda privatkunder såväl som företagskunder och BRF:er att renovera och byta tak. Tak är vår expertis och vi arbetar med alla typer av takmaterial, inklusive papptak, plåttak, tegelpannor och betongplattor. Vi sätter säkerheten först och tar fram miljövänliga, hållbara och slitstarka lösningar som passar det svenska klimatet. Resultatet är ett hållbart och säkert tak som i sin tur kan bidra till att höja värdet på fastigheten.

Alltid skräddarsydda lösningar och gratis offert

Berätta för oss om dina önskemål så tar vi fram ett unikt lösningsförslag. Givetvis får du et kostnadsfritt prisförslag skickat till dig. Du är även varmt välkommen att boka in ett gratis rådgivningsmöte med våra trevliga och kunniga takexperter. Vi gör allt för att uppfylla dina önskemål. Välkommen!

Din lokala och pålitliga takentreprenörer

Vi är en noggrann och kompetent takfirma som du kan lita på. När du anlitar oss kan du räkna med trevligt bemötande och högkvalitativt arbete från början till slut. Vi gör alltid vårt bästa för att du som du som kund ska bli nöjd. Vi jobbar nära våra kunder för att kunna erbjuda den bästa servicen. Vi är baserade i Göinge kommun och vi utför arbeten i Broby, Knislinge, Tydinge, Västraby, Hästveda, Påarp, Lunnom, Sibbhult, Glimåkra, Västraby, Hjärsås, Gryt och Hanaskog.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?