Takläggare i Skåne

Takläggare i Ystad & Skåne

Vi är ett gäng erfarna takläggare med kompetens inom tak i alla material som tegel, plåt, stålbetong och papp. Vi jobbar i Ystad samt närliggande platser i Skåne, inklusive Gamla Staden-Sandskogen, Solbacken-Hälsobacken, Bromma, Öja, Bussjö, Edvinshem-Åkesholm, Nybrostrand, Köpingebro, Stora Herrestad, Bjäresjö, Balkåkra, Svarte, Snårestad och Ensligheten. Bland våra kunder finns både företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi erbjuder gratis prisförslag!

Lägga Tak

Våra snickare lägger om alla typer av takmaterial: tegel, betong, papp, sedum & plåt!

Renovera Tak

Vi hjälper dig gärna att hitta den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen beroende på ditt taks förutsättningar.

Byta Tak

Våra duktiga takläggare hjälper dig med stort och smått inom tak.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Letar ni efter ett Takföretag i Ystad & Skåne?

Vi har lagt om tak i bl.a. Nybrostrand, Köpingebro, Stora Herrestad, Bjäresjö, Balkåkra, Svarte, Snårestad och Ensligheten m.m.

Våra taktjänster i Skåne

Inget jobb är för stort eller litet för oss. Vi kan tak och är inte rädda för en utmaning. Våra kunniga takmontörer hjälper dig med takbyten, takrenovering, takreparationer och takläggning på byggnader av alla slag, från stora fastigheter till små garagetak. Antingen du behöver göra ett helt takbyte eller reparera en mindre del av taket gör vi jobbet snabbt, noggrant och kostnadseffektivt. 

Är du inte säker på vad ditt tak behöver? 

Inga problem. Hör av dig till oss för rådgivning. Vi kommer gärna och tittar på ditt tak för att se hur situationen ser ut.

Serviceinriktad och erfaren takentreprenör

På vår takfirma står du som kund i fokus, och våra trevliga och kunniga takläggare gör allt för att du ska bli nöjd från den första konsultationen till slutresultatet och många år framöver. Vi kommer i tid och jobbar effektivt, dammfritt och säkert. Du kan bara luta dig tillbaka och känna dig trygg i att ditt tak är i goda händer. Självklart har vi en nöjd kund-garanti för att försäkra oss om att ditt nya tak är allt du ville ha och lite till.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Kontakta oss – få svar snabbt

Vill du ha ett snyggt, fräscht och hållbart tak så tveka inte – hör av dig till oss redan idag. Oavsett om du vet precis vad du är ute efter eller fortfarande har frågor och funderingar så kan vi hjälpa dig. Fyll gärna i vårt kontaktformulär så svarar vi snart – vanligen inom 48 timmar. Vi kan boka in ett första möte när det passar dig, och om du fyller i detaljer om din förfrågan ger vi dig en offert helt gratis. Vill du hellre mejla eller kontakta oss per telefon går det naturligtvis också bra.

Utnyttja ROT-avdraget – få 30% avdrag på slutfakturan

Vår takfirma erbjuder ROT-avdrag till dig som anlitar oss som privatperson. Du kan alltså få 30 % avdrag på fakturan tack vare skattereduktion. När du väljer att nyttja ROT-avdraget behöver du inte heller tänka på någonting själv. Det är vi som takföretag som har hand om detaljerna och kontaktar Skatteverket, så du kan alltså slappna av, låta oss göra jobbet och få ditt avdrag direkt på slutfakturan.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?