Takläggare i Skåne

Takläggare i Viken & Höganäs

När du är i behov av en takläggare i Viken & Höganäs är du välkommen att kontakta oss. Vi är ett gäng erfarna takläggare som har utfört många arbeten i dessa områden som har resulterat i nöjda kunder. Det spelar ingen roll vilket material ditt tak är gjort av eller vilken fastighet du behöver hjälp med, vi har erfarenhet inom allt som har med takläggning att göra. Vi kan hjälpa till med allt ifrån mindre takreparationer till hela takläggningar.

Takomläggning

Vi arbetar med tegeltak, papptak, plåttak & tak i betong.

Takrenovering

Hos oss arbetar takläggare med lång erfarenhet inom branschen.

Takbyten

Du är välkommen att kontakta oss oavsett vilken typ av tak det är du behöver hjälp med

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Viken, Höganäs & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Hittarp, Domsten, Hjälmshult, Allerum, Kattarp, Stubbarp, Laröd, Ödåkkra, Svedberg, Döshult m.m.

Få hjälp med takläggning

Takläggning är ett komplicerat arbete och det är därför viktigt att inte tumma på säkerheten. Ett bristfälligt tak kan orsaka stora och förödande konsekvenser. Vi har stor expertis på allting som har med säkra tak att göra. Både under arbetets gång och när det kommer till det färdiga resultatet.

Vi arbetat bland annat med:

  • Tegeltak
  • Plåttak
  • Papptak


Vi har flera takmontörer som arbetar i vår takfirma och vi kommer alltid skicka ut de som är bäst lämpade för just det aktuella jobbet. Nöjda kunder är av största vikt för oss.

Takläggning på olika fastigheter

Vi har utfört takläggningsarbeten på många olika fastigheter i områden så som Viken, Höganäs, Hittarp och Domsten. Oavsett om du är villaägare, fastighetsägare eller ordförande i en bostadsrättförening är du välkommen att kontakta oss.

Kontakta våra takmontörer

Vi har många nöjda kunder efter takläggningsarbeten och takrenoveringar i Viken och i Höganäs, kanske blir du vår nästa nöjda kund. Förutom att säkerheten alltid förstås är vår högsta prioritet lägger vi också stor fokus på kundservice. För oss är det viktigt att du som betalande kund känner att du blir trevligt bemött, men också att du faktiskt är nöjd med det slutförda arbetet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Få hjälp med ditt villatak

Känner du dig osäker på vilket tak som är det bästa alternativet för din villa. Eller vill du undersöka möjligheterna att göra en takreparation innan du åtar dig ett helt takbyte? Då kan du kontakta oss. Vi ger rådgivning till privatpersoner gällande allt som har med takläggning att göra.

Takbesiktning på fastigheter

Då taket har en stor påverkan på säkerheten på en fastighet kan det vara bra att göra en takbesiktning. Det kan också bli en ekonomisk investering, eftersom vi då kan upptäcka små brister som kan åtgärdas innan de blir stora och kostsamma. Vi har erfarenhet av att göra takbesiktningar på många olika typer av tak.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?