Takläggare i Skåne

Takläggare i Veberöd & Lund

Behöver du hjälp med ditt tak i Veberöd & Lund? Då har du kommit till rätt plats. Vi är ett takföretag som utför alla typer av takläggningar och takrenoveringar i nämnda område. Alla takmontörer som arbetar hos oss är har lång erfarenhet i branschen och vår samlade expertis gör att vi kan hjälpa dig oavsett vilket material ditt tak är tillverkat av. Vi arbetar med allt från betong- och tegeltak till papp- och plåttak. Takläggning är ett komplicerat arbete som endast ska utföras av personer med rätt kunskaper. Därför rekommenderar vi dig att du tar kontakt med oss redan idag om du behöver hjälp med ditt tak.

Takomläggning

Tack vare våra duktiga takmontörer vågar vi säga att vår samlade expertis gör oss till experter på alla typer av tak.

Takrenovering

Vi diskuterar alltid fram en lösning tillsammans. För oss är det viktigt att alla blir nöjda!

Takbyten

Vi tar oss an takbyten – stora som små uppdrag med samma noggrannhet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni en Takfirma i Veberöd, Lund & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Värpinge, Stora Råby, Vallkärra, Fjelle, Stångby, Odarslöv, Hardeberga, Sjöstorp, Bjällerup m.m.

Takrenovering oavsett fastighet i Skåne

Vi utför takarbeten på alla olika typer av fastigheter. I områden som Veberöd, Lund, Östra Torns By och Nöden har vi erfarenhet av att lägga tak på så väl villor och fritidshus som kommersiella fastigheter och flerfamiljshus. Därför kan du ta kontakt med oss oavsett om du är ordförande i en bostadsrättsförening, fastighetsägare eller villaägare. Vi finns är till din tjänst.

Anlita professionella takläggare

När du väljer att anlita oss för din takläggning kan du förlita dig på att du får hjälp av professionella takläggare. Vi prioriterar förstås alltid säkerhet och kvalitet högt. Men vi tycker också det är viktigt att du som kund känner dig bra bemött och tycker att hela arbetet flyter på bra. Nöjda kunder är viktigt för oss!

Få hjälp med ditt villatak

Taket är en viktig del av fastigheten och det gäller att ta rätt beslut. Som villaägare kan det vara svårt att veta vilket tak som passar absolut bäst till ditt hus. Där kommer vi in i bilden, vi kan allt om tak. Därför erbjuder vi rådgivning till privatpersoner och kan guida dig kring vilket tak som lämpar sig bäst på din villa i exempelvis Klostergården eller Bergströmshusen. Många gånger visar det sig också att ett tak kan renoveras och repareras istället för att du ska behöva lägga ett helt nytt tak.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Takläggning på större fastigheter

Vi har också stor erfarenhet av att arbeta med takläggning på större fastigheter. Något vi utför ofta är takbesiktningar. Vi kommer då ut till dig och gör en besiktning av ditt tak, på så sätt kan vi se om taket är i gott skick och säkert eller om åtgärder behöver tas. Om ditt tak behöver ses över diskuterar vi alltid fram en lösning tillsammans så att ni blir nöjda och vi kan garantera er ett säkert tak.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?