Takläggare i Skåne

Takläggare i Torekov & Bjärehalvön

Vi är en takfirma med lång erfarenhet som utför takläggning i Torekov & Bjärehalvön. Du är välkommen att kontakta oss oavsett om du behöver takläggning av ett helt tak eller mindre takreparationer. Vi har kunskaper inom alla olika typer av tak tack vare våra takmontörer med mycket bred expertis inom branschen. Takläggning är ett område som måste utföras med stort säkerhetstänk och de rätta kunskaperna. Ta därför inga risker, kontakta oss redan idag för att få professionell hjälp med ditt tak.

Takomläggning

Vi utför allt inom tegeltak, papptak, plåttak & tak i betong.

Takrenovering

Vi vill vara det självklara valet för takläggning på Bjärehalvön.

Takbyten

Alla våra takmontörer arbetar mycket noggrant!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Torekov & Bjärehalvön?

Vi har utfört många takarbeten i områden som Torekov, Bröddarp och Slättaröd.

Få hjälp med takläggning runt Torekov

Våra erfarna takmontörer kan hjälpa dig med stora som små arbeten. Vi tar alla arbeten lika seriöst och inget arbete är för stort eller för litet. Tack vare vår långa erfarenhet har vi kunskap om arbeten med alla olika typer av tak. Vi har utfört många takarbeten i områden som Torekov, Bröddarp och Slättaröd. Är det någonting vi har koll på så är det vad som krävs för att få ett hållbart tak i svenska väderförhållanden.

Kompetenser vi besitter:

  • Arbete med tak av olika material
  • Hela takbyten
  • Reparationer av både äldre och nyare tak

Gör en besiktning av ditt tak

Taket är en av de viktigare delarna på en byggnad, därför är det också viktigt att det underhålls. Vi kan utföra takbesiktningar på alla typer av fastigheter.

Seriös takfirma

Vi är en seriös takfirma som tar vårt arbete på största allvar. Självklart är säkerhet och kvalitet det allra viktigaste. Men vi värderar även noggrannhet och kundservice väldigt högt.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Bostadsrättföreningar

Vi arbetar ofta med bostadsrättsföreningar. Vi kommer ut till Bjärehalvön och områden så som Malen och Boarp. Ni i styrelsen i en bostadsrättsförening är välkomna att kontakta oss för en besiktning av era tak. Genom att ni genomför underhåll av taken på husen kan ni slippa större och kostsamma takbyten.

Villaägare

I Torekov med omnejd finns det många äldre villor, där taken måste utstå mycket påfrestning på grund av närheten till vattnet. Om du som privatperson kontaktar oss kan vi komma ut till dig och hjälpa dig ta beslut gällande ditt tak, något som inte alltid är så lätt att göra på egen hand.

Fastighetsägare

Även du som är fastighetsägare är välkommen att kontakta oss. Oavsett du har en stor kommersiell fastighet i Båstad eller något mindre i Karstorp kan vi hjälpa dig. Du som fastighetsägare har skyldighet att se till så att fastigheten är säker och taken är en viktig del.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?