Takläggare i Skåne

Takläggare i Tomelilla & Österlen i Skåne

Vi erbjuder dig som bor i Tomelilla och Österlen med omnejd högklassigt utförda taktjänster. Våra duktiga takmontörer har alltid dig som kund i fokus för att erbjuda den absolut bästa lösningen. Behöver ditt hus ett nytt tak kan du lita på att vi gör ett takbyte med material som kommer att hålla under en lång tid framöver. Vi vet vad ett nordiskt hus behöver för att klara sig genom alla årstider.

Takomläggning

Våra proffsiga takmontörer vet precis vilken typ av tak som passar på ditt hus: tegeltak, papptak, plåttak m.m.

Takrenovering

Proffsig reparation och renovering av tak. Kontakta oss idag!

Takbyten

Vi kommer gärna hem till dig och undersöker vad som bör göras, sedan lämnar vi förstås en kostnadsfri offert!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Tomelilla & Österlen i Skåne?

Takarbeten i bl.a. Sälshög, Spjutstorp, Hedeberga, Lunnarp, Ramsåsa, Benestads Socken, Nedraby m.m.

Din lokala takexpert i Skåne

Eftersom vi har hela Skåne som vår arbetsplats har vi aldrig långt hem till dig. Tomelilla, Sälshög, Spjutstorp, Hedeberga, Lunnarp, Ramsåsa, Benestads Socken, Nedraby, Röddinge och Övraby är orter vi frekvent besöker för olika bokade jobb. Tveka inte att kontakta oss för allt du kan tänkas behöva hjälp med i takväg!

De bästa materialen

Ett kunnigt utförande kompletteras med det bästa möjliga i materialväg. Det är helt enkelt så vi arbetar och vi har erfarenhet av en rad olika taktäckningar – oavsett om det handlar om betong, tegel, plåt eller något annat material du önskar så gör vi alltid ett bra jobb.

Lyckat resultat mot både privatperson och företag

Vi har lång vana av att arbeta mot olika företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka är att bemästra alla uppdrag oavsett storlek och vi är inte nöjda förrän du som kund är helt nöjd med resultatet. Både små och stora uppdrag – och allt däremellan – är av intresse för oss.

Rätt val i Tomelilla

Du som är bosatt i Tomelillatrakten kan alltid lita på att vi väljer ett tak som perfekt passar till ditt hus. Dessutom kan du lita på att få ett trevligt bemötande och hantverkare som kommer i tid och som arbetar både snabbt och noggrant. Vi jobbar dessutom både miljövänligt och dammfritt!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Varsam renovering och lagning av tak

Ett takbyte är som regel kostsamt och ibland kanske det inte är nödvändigt att byta taket. Ofta kan det räcka med en lagning, om du exempelvis har en sprucken tegelpanna som gör att det läcker in vatten. Det kan också handla om renovering av taket. Oavsett vilket kan du lita på att vi har den kunskap som krävs för att utföra jobbet. Vi gör ett säkert jobb på ditt tak och lämnar självklart en kostnadsfri offert innan något arbete körs igång. Tveka inte att kontakta oss!

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?