Takläggare i Skåne

Takläggare i Svalöv & Skåne

När du anlitar en takfirma är det viktigt att välja någon som har gedigen erfarenhet och som du kan lita på kommer göra ett bra jobb. Vi har stor kunnighet kring allt som rör tak, både vad gäller takrenovering och takbyten. Allt jobb utförs med dig som kund i fokus där vi självklart är lyhörda för dina önskemål.

Takomläggning

Som proffsig takfirma har vi självklart också kunskap kring takläggning och alla de åtgärder som förlänger livslängden på ditt tak!

Takrenovering

Vi har erfarenhet av att arbeta åt alla former av kunder, med stadigt fokus på att göra ett riktigt bra jobb.

Takbyten

Låt oss ta hand om taket så kan du fokusera på annat!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Takläggare med lång erfarenhet i Svalöv & Skåne

Vi har jobbat med tak i bl.a. Torrlösa, Felestad, Tarstad, Tirup, Vittskövle, Högestorp och Källstorp

Din lokala takfirma i Svalöv

Du som bor i Svalöv, Torrlösa, Felestad, Tarstad, Tirup, Vittskövle, Högestorp och Källstorp med omnejd är välkommen att kontakta oss för alla uppdrag och funderingar du kan ha kring ditt tak. Vi rör oss över hela Skåne och har alltid nära hem till dig för att prata tak. Vår långa erfarenhet gör att du som kund tryggt kan anlita oss för allt som har med ditt tak att göra.

Låt oss ta hand om ditt tak

Oavsett om det handlar om ett komplett takbyte eller bara en översyn inför eventuella reparationer så är vi rätt firma att anlita. Vi är vana vid att arbeta med alla förekommande taktäckningar inklusive betong, tegel och plåt. Det viktigaste är att ge ditt hus rätt tak som klarar av vårt nordiska klimat.

Takentreprenör för alla kunder

Tack vare vårt stora kunnande och mångsidighet vänder vi oss både till dig som är privatperson och företagare. Vi utför regelbundet både stora och små jobb, på privata villor och större lokaler som används av företag. Det är viktigt för oss att göra ett bra jobb i alla lägen och vi arbetar mycket medvetet med miljön i åtanke när vi väljer material.

Snyggaste taket i Svalöv

Vill du också ha Svalövs attraktivaste tak? Då är det oss du ska prata med. Vi vet precis vilket tak som passar just ditt hus bäst och det inte bara vad gäller utseende – självklart ska taket också klara väder och vind i vårt nordiska klimat.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Låt oss se över ditt tak

Ett läckande tak kan snabbt bli mycket kostsamt och det är därför bra att undersöka det med jämna mellanrum. Vi hjälper dig gärna med reparation av ditt tak, om inte ett komplett byte måste till. Vi anser att en tät dialog med kunden är otroligt viktig så tillsammans med dig kommer vi fram till vad som ska göras. Självklart gör vi ett hembesök utan extra kostnad innan du får en offert från oss. Kontakta oss redan idag med dina planer och funderingar!

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?