Takläggare i Skåne

Takläggare i Lund & Skåne

Vi är ett professionellt takföretag i Skåne som jobbar i Staffanstorp samt andra orter som Brågarp, Nevishög, Kyrkeheddinge, Dalby, Gullåkra, Uppåkra, Hjärup, Klågerup, Vinninge, Djurslöv, Bara, Korneddinge och Genarp. Våra erfarna takläggare hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag med takbyten, takreparationer, renovering och läggning av stora som små tak i plåt, tegel och alla möjliga andra material.

Lägga Tak

Våra montörer lägger om alla typer av takmaterial: tegel, betong, papp, sedum & plåt!

Renovera Tak

När du anlitar vårt takföretag får du hjälp efter just dina förutsättningar och önskemål.

Byta Tak

Bland våra kunder finns både privatpersoner, fastigheter och bostadsrättsföreningar samt företag av alla de slag.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker du erfarna takläggare i Staffanstorp & Skåne?

Vi har renoverat tak i bl.a. Brågarp, Nevishög, Kyrkeheddinge, Dalby, Gullåkra, Uppåkra, Hjärup m.m.

Kunskap och trygghet från start till mål i Skåne

När du anlitar vår takfirma för takläggning i Skåne kan du känna dig trygg från start till mål. Om du kontaktar oss via formuläret på hemsidan återkommer vi snart med en gratis offert. Vi kan också boka tid för en konsultation där du får svar på dina funderingar och råd om vilken lösning som passar dig och ditt tak bäst. Under arbetets gång är våra takläggare serviceinriktade, punktliga och noggranna. Säkerheten är mycket viktig för oss och vi arbetar även miljövänligt och dammfritt. Självklart har vi nöjd kund-garanti. Är du privatkund har du rätt att nyttja ROT-avdraget när du anlitar vårt takföretag för takbyte, takreparation och takrenovering. Vi sköter kontakten med Skatteverket och du kan slappna av och få avdraget direkt i slutfakturan.

Kontakta våra takmontörer idag!

Tveka inte att kontakta oss med din förfrågan redan idag via vårt formulär, per telefon eller via mejl så återkommer vi inom 48 timmar. Vi kan erbjuda dig en gratis offert, och är du osäker på vad just ditt tak behöver gör vi gärna ett kostnadsfritt besök för att titta på taket och ge dig råd.

Vi kan tak i alla material

Våra takläggare har många års erfarenhet av tak i alla de slag. Oavsett om jobbet gäller tak av stål, plåt, tegel, papp eller tegelbetong kan vi vår sak och ser till att du får bästa möjliga resultat. Om du vill byta ut hela taket ser våra duktiga takmontörer till att jobbet blir korrekt utfört från början till slut, och du får ett tak du kan glädjas åt länge. Är det bara en mindre del av taket på fastigheten, villan eller garaget som behöver bytas ut eller repareras gör vi det både fort och noggrant.

Tak för det nordiska klimatet

Att renovera tak i Sverige kräver extra kunskap och omtanke. Det färdiga taket måste kunna stå emot det stundtals hårda svenska vädret. Därför är det extra viktigt att välja en kompetent takentreprenör med erfarenhet av olika sorters tak som passar våra väderförhållanden. När du anlitar vår takfirma får du takläggningar som håller för regn, snö, hagel och vind.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?