Takläggare i Skåne

Takläggare i Skurup & Skåne

Börjar det bli dags att byta taket på ditt hus eller är det läge för en takrenovering? Då ska du inte tveka att kontakta oss: din lokala takfirma i Skurup som har hela Skåne som arbetsplats. Vi är ett gäng med lång erfarenhet av allt som har med tak att göra och vi får stadigt in uppdrag inom både takbyten och takreparationer.

Takomläggning

Vår långa erfarenhet gör att du som kund tryggt kan anlita oss för allt som har med ditt tak att göra.

Takrenovering

Vill du också ha Skurups attraktivaste tak? Då är det oss du ska prata med.

Takbyten

Vi tar oss an takbyten – stora som små uppdrag med samma noggrannhet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Ängelholm & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Ängelholm samt Skröpinge, Villan, Rebbelberga, Haradal, Stora vång, Errap, Skälderviken, Åkersholm, Höja, Munka-Ljungby m.m.

Takfirma med lokal närvaro i Skåne

Vårt arbete begränsas självklart inte geografiskt till just Skurup: bor du i Brodda, Slimminge, Rydsgård, Ville, Trunnetorp, Katslösa, Skivarp, Abbekås, Almaröd, Lindby, Örsjö eller Vemmenshög är du alltid välkommen att kontakta oss. Vår lokala närvaro gör att vi aldrig har långt hem till dig. Vi är ditt kunniga och trygga val inom tak!

Takarbete med bredd

Som takmontör arbetar vi med alla förekommande material och taktäckningar. Det gör att vi alltid har den optimala lösningen för just ditt hus så att det står redo för vårt nordiska klimat i alla väder. Vi ser till att arbeta med miljövänligt material, för hållbarhet på alla sätt, och jobbar enligt principen “säkerheten först” när vi är uppe på taken.

Med fokus på dig som kund

Vi erbjuder våra kunder högkvalitativa och trygga taklösningar, oavsett om det handlar om uppdrag åt privatpersoner eller företag. Vi arbetar exempelvis ofta åt bostadsrättsföreningar och liknande verksamheter. Självklart tar vi oss an alla storlekar på uppdrag: vi drivs av nya utmaningar och att nå ett perfekt resultat varje gång. Dessutom är det viktigt för oss att alltid komma på utsatt tid och att bemöta våra kunder på ett trevligt sätt.

Hållbara tak i Skurup med omnejd

Det är självklart inte lätt att för vem som helst att avgöra vilken taklösning som passar bäst. Lämna detta till oss som har kunskap inom tak, vi vet precis vilka taktäckningar som fungerar på olika typer av hus. Ett snyggt tak gör dessutom otroligt mycket för husets utseende!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Bra med regelbunden takkontroll

Det är nödvändigt att med jämna mellanrum kontrollera ditt tak för att avgöra om det fortfarande håller måttet. Ett läckande tak kan snabbt bli kostsamt, men det är inte alltid som ett komplett byte är nödvändigt. Ibland kan en enkel reparation räcka, såsom att byta ut spruckna eller på annat sätt trasiga takpannor. Självklart löser vi detta åt dig snabbt och effektivt. Vi börjar med ett hembesök där vi avgör vad som ska göras, innan vi ordnar en offert. Varmt välkommen att ta kontakt med oss!

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?