Takläggare i Skåne

Takläggare i Skanör & Falsterbo i Vellinge

Söker du takläggare i Skanör & Falsterbo i Vellinge? Då har du kommit rätt. Vi är ett gäng takläggare i dessa områden med lång erfarenhet inom branschen. Vi arbetar med takläggning samt takrenoveringar på alla typer av tak. Takläggning är ett komplicerat arbete och vi sitter på expertisen. Välkommen att kontakta oss om du vill ha en takfirma som utför säkra arbeten med hög kvalitet till ett förmånligt pris.

Takomläggning

Vi tar oss an uppdrag för tak av vitt skilda material som tegeltak, papptak, plåttak & tak i betong.

Takrenovering

Våra erfarna takmontörer kan hjälpa dig med stora som små arbeten.

Takbyten

Genom att ni genomför underhåll av taken på husen kan ni slippa större och kostsamma takbyten.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni en Takläggare i Skanör & Falsterbo i Vellinge?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Eskilstorp, Hököpinge, Arrie, Västra Ingelstad, Östra Grevie, Räng m.m.

Vi garanterar ett bra resultat

Tack vare vår långa erfarenhet och breda expertis inom takläggning kan vi alltid garantera ett bra och säkert resultat. Vi arbetar med tak i alla olika material. Du kan kontakta oss oavsett om du har:

  • Tegeltak
  • Papptak
  • Plåttak


Vi vet vad som krävs för att arbeta med de olika materialen. Något vi också har koll på är vad som krävs för att taken ska vara hållbara i ett tufft nordiskt klimat. Vi har gjort många takläggningar och takrenoveringar i områden som Vellinge, Höllviken, Falsterbo och Skanör. Något vi ser som en fördel och styrka.

Ditt självklara val av takfirma

Under åren har vi haft många nöjda kunder och vi hoppas på att du också ska bli en av dem. Vi välkomnar små arbeten så väl som längre samarbeten. Noggrannhet och god kundservice är något vi värderar mycket högt. För oss är det viktigt att du känner att du har fått ett trevligt och professionellt bemötande från våra takmontörer.

Takläggning på olika fastigheter

Det spelar ingen roll om du har ett sommarhus i Bodarp eller en större fastighet i Skanör. Vi tar oss an takarbeten på alla olika typer av fastigheter. För oss är alla arbeten lika viktiga och vi utför dem alltid med största noggrannhet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Takentreprenör för privatpersoner

När du som privatperson kontaktar oss kan vi ge dig rådgivning. Det är inte alltid så lätt att veta vilket tak som är det bästa för just din fastighet. Men det är något vi har koll på tack vare vår expertis. Något vi har stor erfarenhet av är takreparationer. Många gånger går det utmärkt att göra en takrenovering istället för ett helt takbyte. På så sätt får du ett säkert tak till ett förmånligt pris.

Takbesiktning till fastighetsägare

Om du äger en fastighet kan du kontakta oss för en takbesiktning. Eftersom du som ägare av en fastighet har ett långtgående säkerhetsansvar rekommenderar vi inte att du tar några risker. Efter en takbesiktning återkopplar vi till dig huruvida taken är säkra eller vilka åtgärder som behöver göras.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?