Takläggare i Skåne

Takläggare i Sjöbo & Skåne

Är du på jakt efter en professionell takfirma i Sjöbo med omnejd där du garanterat kommer få ett trevligt bemötande och snabb, högkvalitativ service? Då har du hittat rätt! Vi har arbetat i bl.a. Grimstofta, Tolånga, Omma, Ilstorp, Björka, Kumlatofta, Röddinge, Vanstad, Eggelastad, Näsby, Klamby, Sövde m.m.

Takomläggning

Våra tjänster inkluderar små som stora arbeten – allt som har med tak att göra!

Takrenovering

Vårt klientel består av privatkunder, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare!

Takbyten

Vi tar oss an takbyten – stora som små uppdrag med samma noggrannhet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Sjöbo & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Sövde, Blentarp, Veberöd, Lövestad, Vollsjö, Bjärsjölagård, Tomelilla och Harlösa m.m.

Ett takföretag nära dig

Vi arbetar med privatkunder, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare i bland annat Sjöbo, Grimstofta, Tolånga, Omma, Ilstorp, Björka, Kumlatofta, Röddinge, Vanstad, Eggelastad, Näsby, Klamby, Sövde, Blentarp, Veberöd, Lövestad, Vollsjö, Bjärsjölagård, Tomelilla och Harlösa. Vi erbjuder allt inom tak och har ett fantastiskt team med kompetenta och noggranna takläggare som exempelvis utför

  • Takläggning
  • Takbyten
  • Takmålning
  • Takreparationer

Välj en takfirma med erfarenhet och expertis

För att ett takarbete ska kunna utföras ordentligt krävs både teknisk skicklighet och lång erfarenhet. Alla tak är olika och det är viktigt för oss att våra kunder blir nöjda. Är du inte helt säker på vilket takarbete som behöver utföras? Kanske finns det skador som kan repareras utan att hela taket behöver läggas om, eller är du helt enkelt sugen på något nytt? Inga problem –vi lyssnar på dina önskemål och hjälper dig gärna hitta olika lösningar och alternativ till ditt tak. Sedan behöver du inte göra ett dyft. Våra kunniga takläggare utför jobbet snabbt, säkert och skickligt.

Vi hjälper till med ditt ROT-avdrag

För att göra det så enkelt som möjligt för dig som privatperson sköter vi kontakten med Skatteverket när ditt takarbete är gjort. Ditt ROT-avdrag dras direkt på fakturan.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Miljövänlig och dammfri takläggning

Oavsett om det ska läggas ett helt nytt tak eller göras en takreparation är det alltid bäst om det görs på ett rent och snyggt sätt. Vi prioriterar alltid miljövänliga produkter, hållbara lösningar och klimatsmarta tak. Vi bygger ju för framtiden också! Självfallet ser vi även till att jobba dammfritt så att både du och våra takläggare får vistas i en hälsosam miljö. På samma sätt är säkerheten högsta prioritet för oss, både under arbetets gång och när det kommer till takarbetenas kvalitet.

Från enkla reparationer till sprillans nya tak

Inga jobb är för små eller för stora för oss. Har du råkat ut för en skada eller en läcka kan vi åtgärda den inom kort. Funderar du på att byta färg eller material på ditt tak så kan vi komma med flera förslag. Kontakta oss via telefon, mejl eller genom att fylla i formuläret på vår hemsida så hör vi av oss så snabbt som möjligt. Ge oss gärna information om vilket slags takjobb det gäller, hur stort taket är och/eller dina funderingar för en snabb, fri offert. Vi kan också komma på ett gratis besök om du föredrar det. Vi finns tillgängliga i hela Sjöbo med omnejd.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?