Takläggare i Skåne

Takläggare i Simrishamn & Österlen

Är du på jakt efter en takfirma som utför alla typer av takjobb, som prioriterar miljön och som har ett trevligt bemötande? Då har du kommit helt rätt. Vi arbetar med alla marknadens material, prioriterar säkerheten och sätter ära i att vara noggranna och punktliga.

Takomläggning

Vi tar oss an uppdrag för tak av vitt skilda material som tegeltak, papptak, plåttak & tak i betong.

Takrenovering

Vi kan boka in ett kostnadsfritt första möte där våra kunniga takläggare åker ut till er och tittar på ert tak.

Takbyten

Vi tar oss an takbyten – stora som små uppdrag med samma noggrannhet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Simrishamn, Österlen & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Viarp, Järrestad, Baskemölla, Karlaby, Östra Tommarp och Gislöv.

Specialister på tak i Simrishamn med omnejd

Vi arbetar med kunder i bland annat Simrishamn, Österlen, Gladsax, Gröstorp, Simris, Simrislund, Brantevik, Viarp, Järrestad, Baskemölla, Karlaby, Östra Tommarp och Gislöv. Fördelarna med att anlita en takentreprenör med erfarenhet från just ditt område är många. Att bo nära havet innebär till exempel större utsatthet för vindar, och temperaturen kan bli svalare än i områden som ligger mer inlands. Det är också viktigt att taken passar den lokala stilen, därför erbjuder vi många material och färger.

Till våra många tjänster hör:

  • Takläggning – för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner
  • Takbyten – vi byter ut takpapp, lägger om takpannor och fräschar upp hela taket
  • Takreparationer – från små läckor och flagnande plåttak till stora sprickor och skador

Optimal takmontering och takunderhåll anpassat för omgivningarna

När vi ska lägga nya tak kommer vi gärna med förslag som passar både klimatet och plånboken. Plåt är till exempel mer benäget att rosta nära hav, och behöver därför mer underhåll. Ett enkelt sätt att förhindra rost på är att måla plåttak regelbundet, vilket vi gärna gör åt dig. Vill du hellre lägga ett tak som är tåligare kan betong vara det bästa alternativet för dig. Vi kommer gärna med förslag och råd.

ROT-avdrag på tak

När du som är privatperson låter lägga eller reparera ett tak kan du dra av upp till 30% på arbetskostnaden. Vi sköter ditt ROT-avdrag så att du slipper tänka på det.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

En takfirma som prioriterar kunden

Vi är väldigt stolta över att ha en bred och trogen kundbas. En nöjd kund är den bästa reklamen, och därför vill vi att du kommer till oss med alla frågor och funderingar. Boka in ett gratis besök om du vill att vi inspekterar ditt tak eller vill bygga ett helt nytt. Du kan nå oss lätt, snabbt och smidigt med ett telefonsamtal, ett mejl eller genom att fylla i kontaktformuläret på vår hemsida.

Hållbara tak och klimatsmarta lösningar

Vi bygger för framtiden och månar om miljön. Därför väljer vi alltid klimatsmarta material och arbetsmetoder, och ser till att takarbetena utförs dammfritt och säkert. Vill du ha ett vackert, traditionellt tak som främjar miljön och djurlivet? Då kan våra sedumtak kan vara något för dig.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?