Takläggare i Skåne

Takläggare i Perstorp & Skåne

Söker du en professionell takfirma som prioriterar miljön, säkerheten och sin kundservice? Hos oss kan du räkna med väl utförda takarbeten, noggrannhet såväl som ett riktigt trevligt bemötande. Vi jobbar i hela Skåne och har bland annat kunder i Perstorp, Bosarp, Spjutseröd, Ebbarp, Tosarp, Svenstorp, Västra Torup, Ybbarp och Hönsholma.

Takomläggning

Vi tar oss an uppdrag för tak av vitt skilda material som tegeltak, papptak, plåttak & tak i betong.

Takrenovering

En ny byggnad behöver så klart ett nytt tak, men ibland kan även en äldre behöva det.

Takbyten

Du kan nå oss via telefon, mejl eller genom att fylla i formuläret på vår hemsida. Vi svarar inom 48 timmar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Ängelholm & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Bosarp, Spjutseröd, Ebbarp, Tosarp, Svenstorp, Västra Torup, Ybbarp och Hönsholma.

Takentreprenör med god service och säkerhet

För oss är våra kundrelationer viktigast av allt. Vi vill verkligen att du ska bli nöjd. Därför är alla i vårt gäng erfarna och mycket kompetenta takläggare som vet att arbeta säkert och med en trevlig inställning. Så klart har vi nöjd-kundgaranti. Vi jobbar snabbt men noggrant, och lyssnar alltid på våra kunders önskemål. Kontakta oss via telefon, mejl eller genom kontaktformuläret här på vår hemsida för gratis offert eller för att boka in ett gratisbesök.

Tjänster för företag och privatpersoner

Vårt klientel består av stora och små företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Som vi ser det finns det inga jobb som är för små eller för stora, huvudsaken är att jobbet görs rätt. Vill du lägga ett helt nytt tak på ditt hus eller din fastighet, reparera en spricka eller underhålla ett gammalt tak? Inga problem, vi fixar det åt

Välj en takfirma i Åstorp med omnejd

Fördelarna med att anlita ett takföretag i ditt grannskap är många. Vi kan området väl och kan därför erbjuda dig snabb service. Vi är också väl bekanta med Skånes unika landskap och klimat, och har erfarenhet från många uppdrag i regionen. Osäker på om ditt tak kommer smälta in i grannskapet? Kommer taket skydda mot värme och kyla? Vi har stor erfarenhet från Åstorp med omnejd, och har bra kontakter med andra, lokala hantverkare som du kan komma att behöva.

Vi bryr oss om miljön

Vi värnar om miljön och strävar därför efter att arbeta klimatsmart och miljövänligt. För allas trygghet och säkerhet ser vi till att hålla en dammfri arbetsmiljö och att städa upp ordentligt när våra uppdrag är genomförda.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Stort sortiment av material

Vår takfirma arbetar med alla tillgängliga material på marknaden. Betong, tegel och plåt lämpar sig till exempel för takmontering, papp för takbyten och reparationer och sedum för vackra, miljövänliga tak.

Vi ordnar ditt ROT-avdrag

Privatpersoner i Sverige kan få ROT-avdrag på upp till 30%. För att det ska bli så enkelt som möjligt för dig sköter vi allt från början till slut. Du får en slutfaktura där avdraget redan är gjort och så kontaktar vi själva Skatteverket efteråt.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?