Takläggare i Skåne

Takläggare i Örkelljunga & Skåne

För ett proffsigt utfört arbete med ditt tak ska du anlita oss; din lokala takexpert i Örkelljunga med omnejd. Våra kunniga takläggare har lång erfarenhet av alla former av takarbeten och jobbar både med små och stora uppdrag. Tillsammans ser vi till att ordna ett vädersäkert tak som klarar vårt nordiska klimat.

Takomläggning

Våra duktiga takmontörer har alltid dig som kund i fokus för att erbjuda den absolut bästa lösningen!

Takrenovering

Vi har lång vana av att arbeta mot olika företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Takbyten

Vi gör ett säkert jobb på ditt tak och lämnar självklart en kostnadsfri offert innan något arbete körs igång.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Din takläggare i Helsingborg & Skåne

Vi har lagt om tak i bl.a. Harbäckshult, Stivelsmosse, Klippebygget, Eket, Åsljunga, Bälinge eller Hjälmsjö!

Vi finns nära dig i Örkelljunga & Skåne

Bor du i Örkeljunga, Skogen, Harbäckshult, Stivelsmosse, Klippebygget, Eket, Åsljunga, Bälinge eller Hjälmsjö? Då ska du inte tveka att ta kontakt med oss när du behöver hjälp med ditt tak. Vi servar hela Skåne vilket innebär att vi alltid har nära hem till dig.

Snygga tak i olika material

Det är en självklarhet för oss att kunna erbjuda det allra bästa på marknaden inom takmaterial. Det säkerställer att du får ett tak som kommer att kunna stå emot både väder och vind i vårt kyliga klimat. Vi arbetar med plåt, tegel, betong och flertalet andra material – berätta för oss hur du vill ha just ditt tak så löser vi det

En takfirma för alla

Vår mångsidighet kännetecknas av att vi arbetar mot både privatpersoner och företag – bland annat mot fastighetsägare och bostadsrättföreningar. Det har gett oss en bred erfarenhet av alla former av takbyten och takreparationer. Vi tar oss an såväl stora som små uppdrag med nöje, där det viktigaste för oss är att du som kund får ditt tak precis som du vill ha det.

Örkelljungas bästa val vid takbyten

Du har mycket att tjäna på att anlita oss för takbyte i Örkelljunga med omnejd. Du kan lita på ett trevligt bemötande i alla lägen och våra kunniga takläggare alltid är noga med att komma i tid till utsatt möte. Ett jobb som utförs både noggrant och snabbt är något som gjort oss kända i hela Skåne. Samtidigt jobbar vi mycket med ett säkert och tryggt arbete där vi också har en miljöprofil.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Proffsig översyn av ditt tak

Att regelbundet ha koll på taket är viktigt för att kunna avvärja större skador. Ett takläckage kan ibland innebära att hela taket måste bytas, men det är inte alltid så. Inte sällan räcker det med någon form av takreparation eller enklare renovering. Låt oss ta en titt på ditt tak för att avgöra vad som ska göras. Självklart gör vi ett kostnadsfritt hembesök hos dig innan vi lämnar offert. Tveka inte, kontakta oss redan idag!

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?