Takläggare i Skåne

Takläggare i Mölle & Kullahalvön

Välkommen till din takfirma i Mölle & Kullahalvön. Hos oss arbetar takläggare med lång erfarenhet inom branschen. Du är välkommen att kontakta oss oavsett vilken typ av tak det är du behöver hjälp med. Vi har kunskap om alltid ifrån tegeltak till plåttak och vi tar oss an både stora och små uppdrag. Vår expertis inom takläggning är någonting vi är mycket stolta över och vi värnar alltid om vårt goda rykte bland kunderna.

Takomläggning

Vi tar oss an uppdrag för tak av vitt skilda material som tegeltak, papptak, plåttak & tak i betong.

Takrenovering

Vi kan boka in ett kostnadsfritt första möte där våra kunniga takläggare åker ut till er och tittar på ert tak.

Takbyten

Vi tar oss an takbyten – stora som små uppdrag med samma noggrannhet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Mölle, Kullahalvön & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Arild, Fjälastorp, Stennäs, Brunnby, Rågåkra

Få hjälp med ditt tak i Skåne

I områden som Mölle, Höganäs, Möllehässle och Lerham har vi utfört många olika takläggningsarbeten. Vi har erfarenhet från reparation av gamla tegeltak till takläggning av helt nya plåt- eller papptak. Då vi är flera som arbetat på takfirman kommer vi alltid att skicka ut den eller de takmontörer som är bäst lämpade för just det aktuella arbetet. Vi har en samlad kompetens som täcker alla typer av material när det kommer till tak.

Få rådgivning om tak

Självklart är det inte så lätt att själv ha koll på vilket typ av tak som är det bästa valet och hur skicket på ett tak faktiskt är. Tak är ett komplicerat område och det krävs goda kunskaper. Det är här vi kommer in i bilden. Vi kan utföra takbesiktningar, men till dig som privatperson kan vi också erbjuda rådgivning.

Bostadsrättförening

Vi har stor erfarenhet av att arbeta med bostadsrättföreningar. Kontakta gärna oss för en takbesiktning av fastigheterna som tillhör er BRF. Genom att upptäcka brister i taket tidigt kan ni undvika de stora kostnaderna ett helt takbyte skulle innebära, genom att renovera och reparera taken.

Tak på villa och fritidshus

Något vi också har stor erfarenhet av i området kring Mölle & Kullahalvön är takläggning på villor och fritidshus. Vi har bra koll på vad som krävs för att ett tak ska tåla det hårda klimat som råder på kusten i det här området. Ett bristfälligt tak kan ge både skada på byggnaden och personskador.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Välj oss för takläggning

Om du efter rådgivningen väljer att gå vidare med oss som takentreprenör kommer du att få en kostnadsfri offert. Förutom att vi prioriterar säkerheten allra högst lägger vi också stort värde i kundservice. Vi har många nöjda kunder i området, och är måna om att behålla vår kundkrets och goda rykte. Därför är det viktigt för oss att du känner dig nöjd när arbetet är klart och att du känner att du har blivit trevligt bemött.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?