Takläggare i Skåne

Takläggare i Lund & Skåne

Letar du takentreprenör för renovering, reparation eller takbyte? Vår takfirma har många års erfarenhet av takläggning med alla sorters material. Vi jobbar i Lund, Östra Torns By, Nöden, Klosters Fasad, Värpinge, Stora Råby, Vallkärra, Fjelle, Stångby, Odarslöv, Hardeberga, Sjöstorp, Bjällerup, Klostergården, Bergströmshusen och Flackarp. Vi erbjuder gratis prisförslag!

Lägga Tak

Våra takläggare lägger om alla typer av takmaterial: tegel, betong, papp, sedum & plåt!

Renovera Tak

Vi erbjuder takrenovering för alla typer av fastigheter. Kontakta oss idag!

Byta Tak

Vi utför takbyten till privatkunder, företag eller bostadsrättsföreningar!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Letar ni efter ett Takföretag i Lund & Skåne?

Vi har lagt om tak i bl.a. Bunkeflostrand, Strandhem, Sibbarp, Holma, Skrävlinge, Kungshälla m.m.

Takentreprenör för allt inom tak i Skåne

Är du ute efter ett helt takbyte, eller bara reparera delar av taket? Våra kompetenta takläggare hjälper dig med allt du kan tänka dig och lite till. Vi erbjuder:

  • Takläggning plåttak, tegeltak & takpapp
  • Takrenovering
  • Takbyte
  • Byte av garagetak
  • Takomläggning
  • Takplåtsmålning


Bland våra kunder finns både privatpersoner, fastigheter och bostadsrättsföreningar samt företag av alla de slag. Välkommen du också!

Är du osäker på hur du vill ha ditt tak eller vad som behöver göras?

Inga problem – kontakta oss för rådgivning från erfaren takentreprenör. Du når oss via telefon, mejl eller formuläret på hemsidan och vi svarar vanligtvis inom 48 timmar. Hör av dig redan idag med projektbeskrivning, adress och storlek på taket (i kvadratmeter) så återkommer vi med en kostnadsfri offert. Vi kan också boka in ett gratis besök för att titta på ert tak och ge dig råd om du har frågor och funderingar.

Service & kompetens från start till mål

Vi är en serviceinriktad takfirma som gör allt för att du ska vara nöjd ända från dag ett. Hos oss kan du räkna med trevligt bemötande, punktlighet, effektivitet och högsta säkerhet. Våra takläggare har stor erfarenhet och kunskaper om tak av alla de slag, stora som små. Du kan bara luta dig tillbaka och låta oss sköta rubbet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Takläggning anpassad efter dina behov

När du anlitar vårt takföretag får du hjälp efter just dina förutsättningar och önskemål. Kanske vill du byta ut villataket för en ny känsla? Eller så behöver du hjälp att reparera en läcka i garagetaket. Litet eller stort, privatkund eller företag spelar ingen roll. Vi tittar alltid på ditt taks behov och omständigheter för att ge ett hållbart slutresultat som du är hundra procent nöjd med. 

Nyttja ROT-Avdraget

Anlitar du takläggare som privatperson har du rätt till ROT-avdraget, som kan ge dig hela 30 % avdrag på slutfakturan. Vi tar kontakt med Skatteverket, så du som kund behöver inte göra någonting själv utan får avdraget direkt på fakturan.

Vår takfirma har ett nära samarbete med flera andra yrkesgrupper för att garantera helhetslösningar

Hos oss är säkerheten alltid av högsta prioritet, både för våra medarbetare och alla som befinner sig runtomkring platserna där vi jobbar. Vi jobbar även dammfritt. Är miljön viktig för dig? För oss också! Vi är ett miljövänligt takföretag som alltid strävar efter den mest klimatsmarta och hållbara lösningen.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?