Takläggare i Skåne

Takläggare i Landskrona & Glumslöv

Välkommen till vår takfirma i Landskrona & Glumslöv. Hos oss arbetar erfarna takläggare med goda kunskaper inom alla olika typer av tak. Oavsett vilken typ av tak du behöver hjälp med är du välkommen att kontakta oss. Vi utför takläggning och takrenoveringar till ett förmånligt pris med stor fokus på kvalitet och säkerhet. En konsultation ingår alltid innan vi börjar arbetet med ditt tak. Takläggning är komplicerat arbete och det är viktigt att det blir bra.

Takomläggning

Tack vare vår långa erfarenhet & samlade expertis är vi ofta det självklara valet för många när det kommer till takläggning.

Takrenovering

Ditt självklara val av takläggare i Landskrona! Vi hjälper dig hålla fastigheten säker och taket hållbart.

Takbyten

Vi tar oss an takbyten – När du anlitar oss kan du känna dig trygg!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Takläggare i Landskrona & Glumslöv!

Vi har jobbat med tak i bl.a. Marieberg, Örja, Nyhem och Strandhem.

Kunskaper om olika tak i Skåne

Våra samlade kunskaper om tak sträcker sig väldigt långt. Det här innebär att oavsett om det är ett enklare plåttak, ett äldre tegeltak eller ett modernt papptak du behöver hjälp med kan du lita på att du får en takmontör med goda kunskaper. Vi utför även arbeten på alla olika fastigheter. Oavsett om du har ett litet fritidshus i Billeberga eller Säby som behöver en takreparation eller en stor fastighetslokal i centrala Landskrona finns vi till din hjälp.

För oss är inget arbete för litet och ingen utmaning är för stor. Vi har utfört många takbyten och takrenoveringar i områden som Marieberg, Örja, Nyhem och Strandhem. Därför har vi bra koll på vad som krävs för att ett tak ska bli säkert och hållbart i dessa miljöer.

Få hjälp med ditt villatak

Är du som privatperson osäker på vilka åtgärder ditt tak behöver för att kunna skydda huset och få en längre livslängd? Då rekommenderar vi att du kontaktar oss redan idag. Vi kommer ut till din villa och inspekterar taket. Efter det kan vi ge dig rådgivning utifrån vad vi har sett. Från oss kan du alltid få en kostnadsfri offert utan några vidare förbindelser. Väljer du att anlita oss för din takläggning kan du känna dig trygg med att du får en takentreprenör som lägger stor vikt vid noggrannhet och nöjda kunder.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Takbesiktning i bostadsrättsförening

Vi har också stor erfarenhet av att utföra takarbeten åt bostadsrättsföreningar, stora som små. När ni i styrelsen kontaktar oss blir första steget att komma ut på en takbesiktning. Utifrån det kan vi sedan göra en bedömning på vilka åtgärder era tak behöver .

Ta hand om ditt tak

Vi rekommenderar dig att alltid ta hand om ditt tak. En takrenovering som utförs i tid kan innebära att du slipper göra ett helt takbyte. Du kan alltid kontakta oss för en första

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?