Takläggare i Skåne

Takläggare i Kristianstad & Skåne

Är du i behov av en takläggare i Kristianstad? Då är du hittat rätt. Vi är en takfirma med mycket kunskap och lång erfarenhet inom branschen. Våra takmontörer kan hjälpa dig med både takläggning och takrenovering oavsett vilket slags tak du har. Vi arbetar med allt från klassiska tegeltak på fritidshus till moderna papptak på kommersiella fastigheter. Det är viktigt att takläggning utförs på ett säkert sätt och du bör aldrig ta några risker. Därför rekommenderar vi dig att ta kontakt med oss redan idag.

Takomläggning

Vi tar oss an uppdrag för tak av vitt skilda material som tegeltak, papptak, plåttak & tak i betong.

Takrenovering

Vi kan boka in ett kostnadsfritt första möte där våra kunniga takläggare åker ut till er och tittar på ert tak.

Takbyten

Vi tar oss an takbyten – stora som små uppdrag med samma noggrannhet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Kristianstad & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Hammar, Hammarslund, Långebro, Vilan, Öllsjö m.m.

Vi kan alla tak i Skåne

Vi har erfarenhet av att arbeta med alla typer av tak. Våra nöjda kunder sträcker sig från husägare i Öllsjö, Vä och Nosaby till bostadsrättsföreningar i Kristianstad. För oss är alla uppdrag precis lika viktiga och vi tar alltid vårt arbete på största allvar. Tack vare att våra takmontörer har lång erfarenhet har vi som takentreprenör en mycket bra samlad expertis. Vi kommer alltid att skicka in den takmontör som är bäst lämpad för just det aktuella uppdraget.

Rådgivning för husägare

Eftersom det kan vara svårt att själv bedöma vilket tak som är lämpligast till ditt hus samt vilka åtgärder ditt tak behöver för att vara hållbart och säkert erbjuder vi rådgivning till privatpersoner. När du kontaktar oss kommer vi ut och tittar på ditt tak och gör en bedömning. Vi påbörjar aldrig något arbete innan vi tillsammans med kunden har diskuterat fram en lösning som alla blir nöjda med.

Takbesiktning av fastigheter

Du som fastighetsägare har skyldighet att se till så att din fastighet är säker, och taket är en viktig del av säkerheten. Oavsett om du äger kontorslokaler, en galleria eller flerfamiljshus kan vi hjälpa dig med en takbesiktning. Vi går då igenom hela ditt tak och du får reda på vilket skick taket befinner sig i. Om taket behöver åtgärder skickar vi dig sedan en offert som du väljer om du vill gå vidare med eller inte.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Din takläggare i Kristianstad

Vi hoppas att du vill ansluta dig till skaran av nöjda kunder i Kristianstad med omnejd. För oss är kundservice en viktig del av arbetet och vi vill att du som betalande kund ska känna att du har blivit trevligt bemött genom hela processen. Säkerhet och tak som håller är det viktigaste, men vi värderar också noggrannhet och professionalism under arbetets gång högt.

Alla våra takbyten och takreparationer sker miljövänligt och dammfritt.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?