Takläggare i Skåne

Takläggare i Klippan & Skåne

Taket är en otroligt viktig del av huset och av den anledningen är det viktigt att med jämna mellanrum hålla koll på dess skick. Av stor vikt är också att anlita en takfirma med rätt kompetens – och då har du nu hittat helt rätt. Vi är stolta över att kunna erbjuda takbyten, takreparationer och relaterade tjänster av hög kvalitet där vi alltid har dig som kund i fokus.

Takomläggning

Våra takmontörer lägger alla typer av tak: tegel, betong, papp, sedum & plåttak!

Takrenovering

Takrenovering är tjänster vi utför hos våra kunder för att utöka livslängden på taket!

Takbyten

Vi vet precis vilket tak som är bäst för dig och ditt hus för att klara av vårt nordiska klimat.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Takläggare att lita på i Klippan & Skåne

Vi har lagt om tak i bl.a. Söndraby, Vedby, Bjärhus, Mammarp, Klippans Bruk, Östra Sönnarslöv eller Kvidinge!

Takläggare med lokal närvaro i Skåne

Är du bosatt i Klippan, Söndraby, Vedby, Bjärhus, Mammarp, Klippans Bruk, Östra Sönnarslöv eller Kvidinge? Det är områden vi ofta besöker och där vi stadigt har uppdrag av skiftande slag som har med tak att göra. Vår närhet till dig gör att det är både tryggt och smidigt då du snabbt kan få hjälp!

Det bästa inom tak

Genom oss kan du få precis det tak du önskar: vi arbetar med alla förekommande material och typer av tak. Ingen taktyp är främmande för oss eftersom vi har mångårig erfarenhet inom branschen. Du kan lita på att det tak vi lägger kommer att galant klara vårt nordiska klimat.

Takentreprenör för alla kunder

Både du som är privatperson och du som företagare kan vända dig till oss. Vi utför ofta uppdrag åt exempelvis bostadsrättsföreningar, varvat med både mindre och större jobb åt privatpersoner. Något som driver oss är nöjda kunder och därför ser vi alltid till att hela uppdraget – från en första kontakt till utförandet – sköts prickfritt. Räkna med trevligt bemötande i alla lägen samt ett snabbt och noggrant utfört jobb.

Klippans snyggaste tak

Tack vare vår långa erfarenhet inom tak kan vi tryggt erbjuda våra tjänster med stort kunnande. Det krävs ett proffs för att kunna avgöra vilket tak som fungerar bäst på ett hus och här har våra duktiga takläggare full koll. Tillsammans med dig hittar vi den bästa lösningen, både avseende kostnad och utförande.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Dags att renovera eller laga taket?

Våra kunniga hantverkare vet när det är värt att laga ett trasigt tak eller när det helt enkelt är dags för ett byte. Ibland kan det vara så enkelt att några takpannor är spruckna och behöver bytas ut för att undvika onödigt läckage. Vi gör samtidigt kontroll av underlaget för att se att inget har skadats. Du kan med varm hand lämna jobbet till oss! Självklart kommer vi först hem till dig för att avgöra vad som behöver göras innan vi lämnar en kostnadsfri offert.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?