Takläggare i Skåne

Takläggare i Kävlinge & Skåne

Välkommen till ett erfaret takföretag som kan erbjuda dig allt som har med tak att göra samtidigt som du får ett trevligt bemötande. Vi har stor lokalkännedom och arbetar med kunder i områden som Kävlinge, Gryet, Stora Harringe, Kullen, Västra Hoby, Lilla Harrie, Furulund, Lackalänga, Dösjebro, Löddeköppinge och Lund.

Takomläggning

Vi tar oss an uppdrag för tak av vitt skilda material som tegeltak, papptak, plåttak & tak i betong.

Takrenovering

Vi kan boka in ett kostnadsfritt första möte där våra kunniga takläggare åker ut till er och tittar på ert tak.

Takbyten

Vi tar oss an takbyten – stora som små uppdrag med samma noggrannhet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Behöver ni en Takläggare i Kävlinge & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Lilla Harrie, Furulund, Lackalänga, Dösjebro, Löddeköppinge och Lund.

Inga jobb är för stora eller för små. Vi kan bland annat erbjuda:

  • Takläggning. Plåt, betong, sedum, papp – vi jobbar med alla marknadens material.
  • Takreparationer. Sprickor, läckage, slitage – vi fixar allt.
  • Takbyte. Byte av takpapper eller ett helt nytt tak – inga problem.
  • Garage, fastigheter, villor – vi kan allt om tak.

Alla kunder är välkomna

Till oss är alla välkomna och vi arbetar med såväl fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som privatpersoner och företag. Vårt mål är alltid att taket ska bli monterat, bytt eller reparerat med material och metoder av högsta kvalitet. Slutresultatet ska vara länge, oavsett om det är ett litet skjul eller en enorm byggnad det rör sig om.

Takläggare med stor expertis och erfarenhet

När ni anlitar oss är det vårt mål att arbetet ska utföras korrekt och tryggt. Alla tak är olika, därför lyssnar vi på kundens behov och preferenser. Kontakta oss per telefon, mejl eller formuläret här på hemsidan så hör vi av oss inom 48 timmar. Är ni inte helt säkra på vad som behöver göras kan vi boka in ett gratis besök och tillsammans kan vi komma överens om precis det som ska göras.

Klimatsmarta tak i trygga miljöer

Vi är måna om miljön och tycker att det är viktigt att jobba klimatsmart. Vi ser också till att arbetena utförs dammfritt och städar alltid upp efter oss. Den skånska naturen är vacker och unik, och vi vill så klart att den ska förbli så i all framtid. Med vår lokalkännedom kommer ett ansvar för omgivningarna, och vi kan därför erbjuda optimala lösningar för ett både estetiskt och hållbart resultat. Självfallet är säkerheten också prioritet nummer ett.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nöjd kund-garanti och punktlighet

När vi arbetar med tak är vi mycket noggranna. Många blir förvånade över hur snabbt vi jobbar, men det beror på lång erfarenhet och goda rutiner. Kvaliteten är A och O när takbytet, takläggningen eller takreparationerna ska utföras, men det är också viktigt att våra kunder känner sig väl bemötta och att våra takjobbare är punktliga. Därför erbjuder vi självfallet nöjd-kundgaranti vid alla våra uppdrag.

Allt för er fastighet

Tack vare vår långa erfarenhet av att arbeta i Kävlinge med omnejd har vi etablerat goda relationer med både våra kunder och andra yrkesgrupper. Det gör att vi kan förmedla kontakt med andra hantverkare som kan gagna er fastighet.

ROT-avdrag för privatpersoner

Privatpersoner har rätt till ROT-avdrag på upp till 30%. Vi drar av beloppet direkt på fakturan och kontaktar sedan Skatteverket själva.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?