Takläggare i Skåne

Takläggare i Jonstorp & Höganäs

Taket är en av de viktigaste delarna av en byggnad. Hur välkonstruerat ditt hus, garage eller din fastighet än är så är det taket som skyddar från väder, kyla och värme. Ett snyggt tak gör också ett gott intryck, vilket är lika viktigt oavsett om det sitter på din företagsfastighet eller din villa.

Takomläggning

Våra kompetenta takarbetare kan utföra alla slags arbeten, från att lägga helt nya tak till att reparera läckor och sprickor.

Takrenovering

Vi kommer i tid och är alltid noggranna med god kommunikationen, därför ger vi självfallet nöjd-kundgaranti.

Takbyten

Vi arbetar bland annat med betong, tegel, papp, plåt och sedum.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Jonstorp, Höganäs & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Södåkkra, Hässlebo, Trankärr, Svanshall, Häljaröd, Höjer, Gunnestorp och Björeröd.

Takläggare i Jonstorp & Höganäs

Vi är specialister på allt som har med tak att göra i Skåne, och arbetar med både stora och små projekt, till exempel

  • Takreparationer
  • Takläggning
  • Takmålning

Kvalitativt underhåll av tak

Känner du att ditt tak börjar se lite slitet ut eller verkar det skevt här och där? Vi kan komma till dig för en gratiskonsultation och hjälpa dig hålla taket i toppskick. Vi lägger om takpapper, inspekterar eventuella sprickor och lagar läckage.

Välj en takfirma nära dig

Att välja en takentreprenör som arbetar i ditt område är inte bara viktigt för närhetens skull, det är också bra med ett takföretag som känner till områdets klimat och har tillgång till den lokala hantverkskompetensen. Vi kan till exempel sammanföra dig med andra hantverkare vid behov. Vårt takföretag arbetar i bland annat Jonstorp, Höganäs, Tunneberga, Bläsinge, Södåkkra, Hässlebo, Trankärr, Svanshall, Häljaröd, Höjer, Gunnestorp och Björeröd

En takentrepenör för privatkunder, företag och fastighetsägare

Vårt klientel består av privatkunder, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare. Alla är varmt välkomna. Kontakta oss via mejl, telefon eller vår hemsida för att få information, rådgivning och en fri offert. Vi kan också komma till dig i Arild och Höganäs med omnejd för ett gratis besök.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vi arbetar klimatsmart, tryggt och stressfritt

Det är inte bara takets hälsa vi bryr oss om, självklart har din och våra takläggares välbefinnande också högsta prioritet. Vi arbetar därför med både miljö och renlighet i åtanke och satsar alltid på klimatsmarta val och en dammfri omgivning. Eftersom vi sätter stolthet i goda relationer med våra kunder ser vi alltid till att komma i tid, vara noggranna och ha ett trevligt bemötande.

Välbyggda tak efter varje behov och förhållanden

Eftersom det nordiska klimatet är ganska tufft ser vi alltid till att du får de bästa möjliga alternativen vad gäller byggnadsmaterial och färgval. Vi arbetar bland annat med plåt, cement, tegel, betong och sedum, antingen exklusivt eller i kombination med varandra. Kanske du vill lägga ett betongtak till ditt hus men ha ett plåttak på ditt garage? Inga problem – vi skräddarsyr våra takarbeten.

ROT-avdrag för privatpersoner

När du anlitar oss kan vi dra av ditt ROT-avdrag direkt på fakturan och själva kontakta Skatteverket efteråt. Du slipper alltså tänka på att ansöka – det fixar vi åt dig.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?