Takläggare i Skåne

Takläggare i Helsingborg & Skåne

Vi är ett gäng takläggare med lång erfarenhet av tak i alla möjliga material. Vår takfirma har kvalitet, säkerhet och service som ledord och vi tar oss an allt från byte av garagetak till omfattande takrenoveringar i större fastigheter. Välkommen att kontakta oss som privatperson, företag, fastighetsägare eller bostadsrättsförening för mer information och en gratis offert. Vi kan även boka in ett kostnadsfritt första möte där våra kunniga takläggare åker ut till er och tittar på ert tak.

Takomläggning

Vi utför takläggning och andra takrelaterade tjänster i hela Helsingborg med omnejd!

Takrenovering

Vi erbjuder snabb, kvalitativ och punktlig takrenovering för företag, och tar oss an stora som små uppdrag.

Takbyten

Vi byter tak till privatpersoner, företag fastighetsägare eller bostadsrättsföreningar!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Din takläggare i Helsingborg & Skåne

Vi har lagt om tak i bl.a. Eskilsminne, Råå, Ramlösa, Laröd, Hittarp, Filborna, Husensjö, Gustavslund, Lynga m.m.

Vi kan tak av alla de slag i Skåne

Vi är en omfattande takentreprenör som tar oss an uppdrag för tak av vitt skilda material som tegeltak, papptak, plåttak och tak i stålbetong, och på alla möjliga sorters byggnader från garage till stora fastigheter. Våra kunder inkluderar företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Våra tjänster:

  • Takbyten
  • Takrenovering
  • Takreparationer
  • Takläggning


Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig till oss redan idag. Vanligen får du svar inom 48 timmar.

Takentreprenören för dig i Helsingborg

Taket fyller en ofta bortglömd men oerhört viktig funktion där hemma, i garaget och hos företaget. Därför gäller det att anlita en kompetent och välrenommerad takfirma när du vill byta ut taket eller få en takreparation utförd. Vår takfirma kan vår sak och lägger grunden för snygga, fräscha och framförallt hållbara tak som ser bra ut och gör sitt jobb nu och många år in i framtiden.

Vi jobbar inom Helsingsborgsområdet i Skåne

Vi jobbar inom hela Helsingborg samt närliggande områden som Eskilsminne, Råå, Ramlösa, Laröd, Hittarp, Filborna, Husensjö, Gustavslund, Lynga, Påarp, Bårslöv, Välluv, Rydebäck, Fortuna, Möarp och Glumslöv.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vi erbjuder 100% nöjd-kund-garanti

Vårt största mål är att du som kund ska vara hundra procent nöjd från start till mål. Därför har vi en nöjd kund-garanti. Från den första konsultationen till slutresultatet kan du känna dig trygg i vetskapen att ditt tak är i goda händer. Under arbetets gång är vi givetvis mycket noga med säkerheten. Du kan också vänta dig ett trevligt bemötande och att vi kommer i tid och arbetar snabbt, effektivt och dammfritt.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?