Takläggare i Skåne

Takläggare i Eslöv & Skåne

Söker du en professionell firma inom allt som har med tak att göra i Eslöv med omnejd? Vi har duktiga takläggare som hjälper dig med precis det du önskar inom takarbeten. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss, vi har både privatpersoner och företag som kunder och ser alltid fram emot nya utmaningar.

Takomläggning

Vi lägger alla möjliga takmaterial: tegeltak, papptak, plåttak & tak i betong.

Takrenovering

Dags att renovera taket? Vi utför takrenovering på stora och små tak!

Takbyten

Vi tar oss an takbyten i hela Skåne med fokus på Eslöv!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Eslöv & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Stenhag, Kastberga, Västra Sallerup, Remmarlöv, Gullarp, Västra Strö, Reslöv, Marieholm m.m.

Tak av olika material i Skåne

Vi har en bred kompetens inom takbyten och jobbar med flertalet olika material. Oavsett om det handlar om ett tak klätt med tegel, betong eller plåt så har vi den kunskap som krävs för att göra ett utmärkt jobb. Känn dig trygg med att få ett tak som kommer klara väder och vind under många år framåt.

Takarbeten lokalt hos dig

Vi är en takentreprenör som utför jobb i hela Skåne och finns snabbt på plats hemma hos dig i Eslövstrakten för allt du kan tänkas behöva hjälp med. Du som bor i Stenhag, Kastberga, Västra Sallerup, Remmarlöv, Gullarp, Västra Strö, Reslöv, Marieholm, Högestorp, Rönneholm, Stockarmöllan, Billinge, Skarhult, Borlunda, Getinge, Flyinge, Löberöd eller Arup – tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Flertalet olika kunder

Både du som är privatperson, förening eller företag är välkommen att kontakta oss. Vi hjälper regelbundet bostadsrättsföreningar och fastighetsägare att få ordning på sina tak. Vår gedigna erfarenhet gör att vi jobbar snabbt, effektivt och med hög kvalitet. Dessutom använder vi alltid högklassigt material för maximal hållbarhet.

Ditt självklara val i Eslöv med omnejd

Våra proffsiga takmontörer vet precis vilken typ av tak som passar på ditt hus. Taken är utvecklade för att klara vårt nordiska klimat under hela året. Nöjda kunder är det viktigaste som finns för oss och vi hoppas att du liksom många andra väljer att bli kund hos oss. Vi siktar på långsiktiga relationer och ser därför alltid till att göra ett bra jobb.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Proffsig reparation och renovering av tak

Ibland är det inte nödvändigt att byta taket, det kanske räcker med att reparera det. Självklart utför vi också takreparation och renovering när detta är aktuellt. Det är bra att ge ditt tak en översyn efter varje vinter för att avgöra om något behöver åtgärdas, annars kan det snabbt bli kostsamt. Vi kommer gärna hem till dig och undersöker vad som bör göras, sedan lämnar vi förstås en kostnadsfri offert. Tveka inte att ta kontakt med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?