Takläggare i Skåne

Takläggare i Bunkeflostrand & Malmö

Välkommen till ditt takföretag i Bunkeflostrand & Malmö. Här hittar du ett gäng takläggare med lång erfarenhet och mycket kunskaper inom branschen. Vi arbetar med allt från tegeltak till plåttak och vi utför såväl mindre takreparationer till hela takbyten. Det vi prioriterar allra högst är säkerheten då takläggning är ett komplicerat arbete som måste utföras på korrekt sätt. Söker du efter kunniga och professionella takläggare är du välkommen att kontakta oss redan idag.

Takomläggning

Vi har under åren lagt tegeltak, papptak, plåttak & sedumtak!

Takrenovering

När du väljer att anlita oss för din takläggning kan du förlita dig på att du får hjälp av professionella takläggare.

Takbyten

Vi tar oss an takbyten – Vi prioriterar alltid säkerhet och hög kvalitet!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Bunkeflostrand, Malmö & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Strandhem, Sibbarp, Holma, Värsta Skrävlinge, Södra Sallerup, Kungshälla m.m.

Experter på alla typer av tak i Skåne

Tack vare våra duktiga takmontörer vågar vi säga att vår samlade expertis gör oss till experter på alla typer av tak. Vi vet exempelvis vilket förarbete det krävs innan ett tegeltak läggs för att fukt inte ska tränga igenom. Men vi vet också hur man lägger stilrena plåttak med mycket lång hållbarhet. Vi har arbetat med takläggning i områden som Landskrona, Löddeköping, Eslöv och Klippan länge och har koll på vad som krävs för att ett tak ska bli hållbart i det nordiska klimatet.

Ditt självklara val av takläggare

Redan idag är vi det självklara valet av takentreprenör för många i Malmö med omnejd och vi hoppas att du ska bli vår nästa nöjda kund. Vi levererar alltid hög kvalitet och värderar även kundservice mycket högt. Våra takmontörer tar professionalism på största allvar. Därför ser vi alltid till att komma i tid och att utföra alla arbeten med lika stor noggrannhet.

Takläggning av villatak

Är du villaägare i Malmö, Lund eller däromkring är du välkommen att kontakta oss för rådgivning. Vi hjälper dig och guidar dig till vilket tak som kommer att bli den bästa lösningen för just ditt hus. Även du som är orolig över skicket på ditt befintliga tak kan ta kontakt med oss. Många gånger visar det sig att det är fullt möjligt att göra en takrenovering istället för att lägga ett helt nytt tak. Med oss får du alltid ett förmånligt pris samtidigt som vi tar säkerheten på allra största allvar.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Takbesiktning av fastigheter

Du som är fastighetsägare kan ta kontakt med oss för en takbesiktning av din fastighet. Du är skyldig att se till att fastigheten är säker att befinna sig i, och taket är en stor del av den. När vi utför en takbesiktning kontrollerar vi skicket på taket och kan sedan ge rekommendationer om vilka åtgärder som behövs. Vi diskuterar alltid fram en lösning tillsammans. För oss är det viktigt att alla blir nöjda, men vi kan bidra med expertkunskaper inom takläggning.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?