Takläggare i Skåne

Takläggare i Bjuv & Skåne

Du som av olika anledningar behöver hjälp med ditt tak i Skåne – tveka inte att kontakta ett proffs. Vi utför alla förekommande former av takarbete där både takbyten och takreparationer ingår i vår repertoar. Vår långa erfarenhet innebär att vi är proffs på det vi gör, något som förstås är en trygghet för dig som kund.

Takomläggning

Taket är en otroligt viktig del av huset och av den anledningen är det viktigt att med jämna mellanrum hålla koll på dess skick.

Takrenovering

Genom oss kan du få precis det tak du önskar: vi arbetar med alla förekommande material och typer av tak.

Takbyten

Våra tjänster inkluderar takbyten på villa, radhus, fastigheter, garagetak med flera!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Kunniga takläggare i Bjuv & Skåne

Vi lägger tak i bl.a. Bjuvstorp, Selleberga, Gunnarstorp, Norra Vram, Billesholm, Skromberga, Simmelsberga, Truedstorp m.m.

Takfirma för både privatperson och företag i Skåne

Alla är kunder i våra ögon, både företag och privatpersoner. Vi har erfarenhet av att arbeta åt alla former av kunder, med stadigt fokus på att göra ett riktigt bra jobb. Kundnöjdhet är något som ligger oss varmt om hjärtat och driver oss i vårt dagliga arbete. Varje uppdrag sköts mycket noggrant och med “säkerheten först” som ledord. Självklart ser vi också till att jobba dammfritt.

Vi kan tak

Är det dags att byta ut ditt tegeltak, betongtak eller plåttak? Låt oss ta hand om taket så kan du fokusera på annat. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss och vi satsar alltid på det allra bästa inom material – som dessutom är så miljövänligt som det bara går. Vi ser till att ditt tak kommer att klara av våra nordiska årstider med allt vad det innebär.

Du hittar oss lokalt, nära dig

Vi har hela Skåne som arbetsplats och finns alltid inom bekvämt avstånd från dig och ditt tak. Förutom i Bjuv har vi regelbundet uppdrag i Bjuvstorp, Selleberga, Gunnarstorp, Norra Vram, Billesholm, Skromberga, Simmelsberga, Truedstorp, Valleberga och Hyllinge. Vår lokala närvaro gör att vi snabbt kan vara på plats och inspektera ditt tak.

Tak att vara stolt över i Bjuv

Du kanske funderar över vilket tak som passar ditt hus bäst? Vi har kunskapen att avgöra vilken lösning som blir allra bäst, baserat på dina önskemål. Dialog med dig som kund är mycket viktig för oss, så att alla blir nöjda i slutändan.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Takreparation istället för lagning

Som proffsig takfirma har vi självklart också kunskap kring takrenovering och alla de åtgärder som förlänger livslängden på ditt tak. Ibland är det inte nödvändigt att byta taket, det kanske har många år kvar av sin livslängd. Istället kan det vara värt att underhålla det genom att byta ut trasiga tegel- eller betongpannor och överhuvudtaget se över taket. Vi hjälper dig gärna med det jobbet och kommer förstås ut till dig på ett kostnadsfritt hembesök. Tveka inte att kontakta oss!

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?