Takläggare i Skåne

Takläggare i Beddingestrand & Trelleborg

Välkommen till din takentreprenör i Beddingestrand & Trelleborg. I vår takfirma arbetar ett gäng takläggare med lång erfarenhet av branschen. Tack vare vår samlade expertis kan vi hjälpa dig med takläggning och takrenovering oavsett vilket typ av tak du har. Takläggning är ett avancerat arbete och det är viktigt att det endast utförs att personer med rätt kunskaper. Där kommer vi in i bilden, vi är experter på tak. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag.

Takomläggning

Vi lägger om tegeltak, papptak, plåttak & tak i betong.

Takrenovering

Vi har erfarenhet av att göra takrenoveringar på många olika typer av tak.

Takbyten

Väljer du att anlita oss kan du räkna med att få ett resultat du känner dig nöjd med.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni en takfirma i Beddingestrand, Trelleborg & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Kyrkoköpinge, Mellanköpinge, Dalköpinge, Tågarp, Skegria, Snarringe, Åkarp, Gislöv m.m.

Vi kan allt om tak i Trelleborg med omnejd

Vare sig du har ett gammalt tegeltak på din sommarstuga eller villa i Kyrkoköpinge eller Mellanköpinge eller om du har ett modernare papptak på ditt hus i Skegria kan vi hjälpa dig med takläggning och takrenovering. Vi tar oss an både stora och små uppdrag och vi säger aldrig nej till en utmaning.

Eftersom vi har så pass lång erfarenhet av takläggning kan vi hjälpa dig att göra en bedömning på om ditt tak går att rädda genom takreparation, eller om det är läge för ett helt takbyte. Det vår erfarenhet också säger oss är att tak som underhålls regelbundet oftast kan räddas med en takrenovering, och du slipper ett kostsamt takbyte.

Därför rekommenderar vi dig att ta kontakt med oss redan idag.

Rådgivning för privatpersoner

Om du som privatperson känner dig osäker kring vilket tak som är bäst till ditt hus, eller vilket skick taket är i kan du få rådgivning av oss. Kontakta oss så kommer vi ut till dig och tar oss en titt. Utifrån den bedömning vi ser kommer vi att ge dig förslag på vad som behöver göras. Du kan få en kostnadsfri offert som du sedan själv väljer om du vill gå vidare med eller inte. Vi har utfört flera arbeten i och runt Trelleborg och hoppas att du ska ansluta dig till skaran av nöjda kunder.

Vi utför takbesiktning

Vi kan också utföra takbesiktning på kommersiella fastigheter eller exempelvis i bostadsrättsföreningar. Ni kan då få en bra bild över vilket skick era tak har och om åtgärder behöver utföras.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Din takläggare i Beddingestrand & Trelleborg

För många nöjda kunder är vi det självklara valet när det kommer till takläggning i Beddingestrand & Trelleborg. Förutom att vi självklart tar säkerhet och hög kvalitet på största allvar lägger vi även stor vikt vid bra kundservice. Vi vet att kunder kräver mycket mer än enbart ett bra resultat. När arbetet är slutfört ska du känna dig nöjd med resultatet, men också med hela arbetsgången.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?