Takläggare i Skåne

Takläggare i Båstad på Bjärehalvön

När du behöver en takläggare i Båstad & Bjärehalvön är vi det självklara valet. Vi är ett gäng takläggare med lång erfarenhet inom branschen. Vår kunskap sträcker sig från klassiska tegeltak till moderna plåt- och papptak. Takläggning är ett komplicerat arbete och det är viktigt att det utförs av takmontörer med rätt kunskap för det aktuella taket. Därför rekommenderar vi dig att ta kontakt med oss redan idag. En konsultation med oss ingår alltid innan vi påbörjar ett arbete.

Takomläggning

Vi lägger om alla typer av tak: tegeltak, papptak, plåttak & tak i betong.

Takrenovering

Du kan alltid kontakta oss för en första konsultation när du upplever att ditt tak behöver omvårdnad.

Takbyten

Vi tar oss an takbyten – stora som små uppdrag med samma noggrannhet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag runt Bålsta, Bjärehalvön & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Torekov, Båstad eller Laholm!

Vi är experter på tak i Båstad

Oavsett om du är villaägare, fastighetsägare eller ordförande i en bostadsrättsförening har du säkert regelbundna funderingar gällande taket. Det är med all rätt, taket är nämligen en av de viktigaste delarna på alla fastigheter. Ett bristfälligt tak kan orsaka stor skada, så väl på fastigheten som personskador. Vårt tips är därför att ta kontakt med någon som är expert på tak. Och det är där vi kommer in i bilden. Vi kan hjälpa dig att utföra en takbesiktning för att kontrollera vilket skick ditt tak faktiskt är i.

Många gånger går det att göra en takreparation eller en takrenovering istället för ett helt takbyte. Men låter du det gå för långt, kan det istället krävas ett kostsamt takbyte. Vänta därför inte med att kontakta oss.

Har du en villa eller ett sommarhus i Torekov, Båstad eller kanske Laholm?

Då kan vi komma ut och ta oss en titt på ditt tak. Efter det vi ser ger vi dig sedan vidare rådgivning gällande vilka åtgärder som behövs. Vi vet vad som krävs för att ett tak ska vara hållbart i dessa områden. Det svenska hårda klimatet samt närheten till vattnet ställer höga krav på ett tak. Efter att vi har gett dig rådgivning gällande ditt tak får du självklart alltid en kostnadsfri offert på vårt föreslagna arbete. Du förbinder dig inte till någonting, utan för oss är det viktigt med hög kundservice och att du känner dig nöjd.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Ditt självklara val av takläggning

Vi vill vara det självklara valet för takläggning i Båstad och på Bjärehalvön. Därför lägger vi inte enbart stor vikt vid säkerhet och hög kvalitet, utan även på att vara en professionell takentreprenör. Alla våra takmontörer arbetar mycket noggrant och tycker det är viktigt med ett bra bemötande mot kunderna. Vi vill alltid leverera säkra tak som du som betalande kund ska känna dig nöjd med.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?