Takläggare i Skåne

Takläggare i Arlöv & Burlöv

Söker du med ljus och lykta efter en takentreprenör som är kompetent, erfaren och har ett trevligt bemötande. Då har du kommit alldeles rätt! Vi utför alla arbeten som har med tak att göra i bland annat Arlöv, Burlöv, Malmö, Åkarp, Spillepengen, Nordanå, Görslöv, Tottarp, Kabbarp, Karstorp och Strandhusen. Några exempel på de jobb vi gör är:

Takomläggning

Vi tar oss an uppdrag för tak av vitt skilda material som tegeltak, papptak, plåttak & tak i betong.

Takrenovering

Vi kan boka in ett kostnadsfritt första möte där våra kunniga takläggare åker ut till er och tittar på ert tak.

Takbyten

Vi tar oss an takbyten – stora som små uppdrag med samma noggrannhet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Arlöv, Burlöv & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Görslöv, Tottarp, Kabbarp, Karstorp och Strandhusen

Välbyggda tak efter varje behov och förhållanden

  • Takläggning
  • Takreparationer
  • Takbyte


Med vår nöjd kund-garanti kan du vara lugn i ditt beslut att anlita oss, oavsett om du är fastighetsägare, företagare eller privatperson. Hos oss är alla välkomna och inga uppdrag är för små eller för stora.

Experter på takläggning

Tak kan läggas på alla typer av byggnader: stora fastigheter, villor, garage, snickarbodar, båthus och så vidare. Vårt mål är att du ska få precis den typ av tak du är ute efter och jobbar därför med många olika material som betong, tegel, plåt, papp och till och med sedum. Vilket material som passar bäst beror på typen av byggnad och vad den ska användas till. Självfallet berättar vi gärna mer om du kontaktar oss. Vi erbjuder både gratis besök och fri offert!

Reparationer av tak

När ett tak skadas eller slits med tiden kan det leda till sprickor och läckage. Tas det inte hand om i tid kan det påverka hela strukturen. Vi kan inspektera och reparera ditt tak snabbt och effektivt och erbjuder alltid olika lösningar om de finns. Kanske du rentav vill passa på att måla om taket eller byta ut takpannorna till en annan kulör? Inga problem – vi finns här för dig!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Alltid trevligt bemötande

Vi bryr oss om våra kunder och sätter stolthet i att alltid ha ett trevligt bemötande, att vara punktliga och att arbeta noggrant och effektivt. Det är därför våra kunder alltid kommer tillbaka och vi har etablerat en stor klientkrets i hela Skåne. Vi kan det skånska klimatet och vilka specialkrav taken i området har, och vi kan även hitta andra, lokala hantverkare åt dig som du kan komma att behöva.

Takläggning med framtiden i sikte

Ett välbyggt tak ska stå länge och därför jobbar vi bara med de bästa materialen och metoderna. För oss är miljön viktig, därför satsar vi alltid på att välja de skonsammaste och mest klimatsmarta alternativen. Våra takläggare är väl utbildande i säkerhet och jobbar på ett tryggt och effektivt sätt. Vi ser också till att bibehålla en dammfri miljö och ser till att allt är välstädat efter att arbetet är utfört.

ROT-avdrag för privatpersoner

Om du är privatperson har du i de flesta fall rätt till ROT-avdrag på upp till 30%. Det sköter vi genom att dra av beloppet direkt på fakturan och kontaktar sedan Skatteverket själva.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?