Takläggare i Skåne

Takläggare i Arild & Höganäs

Är det dags att montera, lägga om, måla eller reparera taket? Vi är takföretaget du letar efter. Med mångårig erfarenhet, stor expertis, noggrannhet och trevlig kundservice kan vi erbjuda dig allt du behöver för en trygg och professionell upplevelse.

Takomläggning

Vi tar oss an uppdrag för tak av vitt skilda material som tegeltak, papptak, plåttak & tak i betong.

Takrenovering

Vi kan boka in ett kostnadsfritt första möte där våra kunniga takläggare åker ut till er och tittar på ert tak.

Takbyten

Vi tar oss an takbyten – stora som små uppdrag med samma noggrannhet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Arild, Höganäs & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Stensnäs, Fjälastorp, Skäret, Bölsåkra, Hässlebo, Tranekärr, Södåkkra, Svanshall, Brunnby och Rågåkra

Våra tjänster inkluderar små som stora arbeten – allt som har med tak att göra:

  • Takläggning – med alla tillgängliga material
  • Takbyten – till hus, fastigheter, garage och kontor
  • Takmålning – många kulörer och miljövänliga produkter
  • Takreparationer – små som stora
  • Rådgivning – vi delar gärna med oss av vår expertis

Vi finns i närheten

Vi arbetar i bland annat Arild, Höganäs, Stensnäs, Fjälastorp, Skäret, Bölsåkra, Hässlebo, Tranekärr, Södåkkra, Svanshall, Brunnby och Rågåkra. Vårt klientel består av privatkunder, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare – alla är varmt välkomna.

Noggrannhet, säkerhet och hållbarhet

Oavsett vilken typ av takarbete du behöver hjälp med är vi alltid noga med att jobba med säkerhet som första prioritet. Både du och våra medarbetare ska få vistas i en så ren och dammfri miljö som möjligt. Det är också viktigt för oss att hitta hållbara lösningar och att använda miljövänliga produkter, och vi arbetar alltid samvetsgrant och effektivt.

Många färger och material till ditt tak

Vilken färg vill du ha på ditt tak? Vi kan visa dig många olika alternativ för takmålning och montering. Vi berättar även om hur olika färger och material påverkas av den skånska miljön. Det finns för- och nackdelar med det mesta. Vi arbetar bland annat med betong, tegel, papp, plåt och sedum. Kontakta oss för en fri offert eller boka in ett gratisbesök.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Reparera, lägga eller byta ut tak

Våra kompetenta takarbetare kan utföra alla slags arbeten, från att lägga helt nya tak till att reparera läckor och sprickor. Det spelar ingen roll om det är en liten bod, ett garage, en villa eller en stor fastighet det gäller. Ett tak behöver också underhållas, därför kan vi kan lägga om takpapp, se över takets kondition och komma med skötselråd.

Takentreprenör med trevlig kundservice

Det är inte bara kvaliteten på våra takarbeten som är viktiga för oss, vi vill också att du ska bli riktigt trevligt bemött och verkligen känna att du blir hörd. Vi kommer i tid och är alltid noggranna med god kommunikationen, därför ger vi självfallet nöjd-kundgaranti.

Vi sköter ROT-avdraget

Privatpersoner kan få upp till 30% i avdrag vid takarbete. För att göra det så enkelt som möjligt för dig drar vi av det direkt på slutfakturan och kontaktar sedan Skatteverket åt dig.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?