Takläggare i Skåne

Takläggare i Anderslöv & Trelleborg

Är det dags att lägga, byta eller reparera taket? Behöver du en professionell takfirma med lång erfarenhet och ett trevligt bemötande? Då har du hamnat helt rätt! Vi utför alla sorters takarbeten i Anderslöv och Trelleborg med omnejd, inklusive Sörby, Grönby, Lilla Markie, Fru Alstads, Assatorp, Hönsinge, Brönnestad, Kyrkoköpinge, Mellanköpinge, Dalköpinge och Tågarp.

Takomläggning

När vi ska lägga nya tak kommer vi gärna med förslag som passar både klimatet och plånboken.

Takrenovering

Optimal takrenovering och takunderhåll anpassat för omgivningarna.

Takbyten

Vi tar oss an takbyten – stora som små uppdrag med samma noggrannhet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Letar ni efter ett Takföretag i Anderslöv, Trelleborg & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Assatorp, Hönsinge, Brönnestad, Kyrkoköpinge, Mellanköpinge, Dalköpinge och Tågarp.

Takentreprenör som prioriterar sina kunder

Vi jobbar med alla sorters kunder och uppdrag, inklusive fastighetsägare, företag, bostadsrättsföreningar och privatkunder. Varje projekt är unikt, och därför är vi noga med att lyssna på dina önskemål och att skräddarsy taket efter behov. Du kontaktar oss enkelt genom att mejla, ringa eller fylla i kontaktformuläret på vår hemsida. Inkludera gärna information om takets storlek och vad du vill göra, så svarar vi snabbt och ger dig en fri offert. Inte helt säker på vad du behöver? Boka ett gratis besök så ser vi över taket åt dig.

Det här kan vi bland annat erbjuda:

  • Takläggning
  • Takbyten
  • Takreparationer
  • Takplåtmålning
  • Takunderhåll

Säkerheten framför allt

Våra takläggare har lång och gedigen erfarenhet av att montera, bygga, reparera och måla tak. Säkerheten är prioritet nummer ett, och vi ser till att arbetsmiljön hålls dammfri och välstädad. Vi vill att du ska känna dig helt trygg i att arbetet utförs noggrant och enligt alla säkerhetsföreskrifter.

Därför är det smart att anlita en takfirma i Anderslöv och Trelleborg

Sverige är ett stort och avlångt land. Varje område har sitt unika klimat och utseende. Genom att anlita en takfirma som kan ditt grannskap vet du att takläggarna känner till de lokala förutsättningarna. Vi har också många kontakter med andra yrkesgrupper i området som kan hjälpa dig med andra byggnadsjobb.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Klimatsmarta lösningar för en hållbar framtid

Självfallet bryr vi oss om miljön och har därför satsat stort på att hitta hållbara lösningar och använda miljövänliga färger och material när vi arbetar. Det har varit vår filosofi länge, och vi jobbar hela tiden för att hitta nya och klimatsmarta alternativ. Vi bygger inte bara för nuet utan också för framtiden!

Vi kan ta hand om ditt ROT-avdrag

Som privatperson har du rätt till upp till 30% avdrag för de takarbeten du låter genomföra. Vi gör det enkelt för dig genom att dra av beloppet på din faktura, och så tar vi hand om kontakten med Skatteverket efteråt. Du ska inte bara känna dig trygg med vårt arbete, vi vill att du ska kunna koppla av helt och hållet!

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?