Takläggare i Skåne

lagga tatskikt EPDM gummiduk 1

Fördelar med EPDM gummiduk – Tak & Tätskikt

Att välja rätt takmaterial är av avgörande betydelse för hållbarhet och långsiktig skyddslösning. EPDM gummiduk är en populär favorit när det gäller takbeklädnad på grund av dess många fördelar.

Viktiga stegen för att lägga EPDM gummiduk.

Ytans Förberedelse

Noggrann rengöring och förberedelse av takets yta är nödvändig för att säkerställa en jämn och stark grund för EPDM-gummiduken.

Klippning och Anpassning

Mäta och skära EPDM-duken i rätt storlek för att passa taket, inklusive eventuella utskjutande delar som skorstenar eller ventilationssystem.

Tätning och Fästning

Applicering av lämpligt tätningsmedel och säkra EPDM-duken ordentligt på taket för att undvika läckage och säkerställa en tät passform.

Försegling och Skarvar

Säkerställ att alla skarvar är korrekt förseglade med EPDM-tätningsmedel för att garantera vattentäthet och hållbarhet.

En sista kontroll

Noggrann inspektion och kvalitetskontroll efter att EPDM-gummiduken är lagd är avgörande för att säkerställa att installationen är korrekt och att taket är fullt skyddat.

Fri offert

Lägga EPDM gummiduk på ditt tak är en investering i långsiktig hållbarhet och pålitligt skydd. Kontakta vår erfarna takfirma för expertis och hjälp med att installera EPDM-gummiduk på ditt tak. Tillsammans skapar vi ett tak som varar och skyddar i många år framöver.

 

Senaste inläggen

Kontakta oss

Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?