Takläggare i Skåne

Takläggare i Vik & Baskemölla, Skåne

Behöver du en professionell takläggare som kan hjälpa dig att fixa taket i Skåne? Då har du kommit rätt! Välkommen!

Takbyte

Vi är experter på alla sorters takmaterial och jobbar bland annat med tegeltak, betongtak, trätak, papptak och plåttak.

Takrenovering

Vi garanterar trevligt bemötande och utmärkt service i alla steg i byggprocessen.

Takomläggning

Vi är certifierade takläggare med mycket goda referenser för omläggning av tak.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Takfirma i Vik & Baskemölla, Skåne

Vi utför takarbeten i Skåne. Kontakta oss för en gratis offert!

Vi renoverar tak i Vik & Baskemölla

Vårt omtyckta och lojala takföretag har utfört många lyckade takrenoveringar åt bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag och privatpersoner i vårt närområde. Vi finns tillgängliga för takarbeten i Vik, Baskemölla, Simrishamns kommun, Skåne, Rörum, Österlen, Forsemölla, Östra Vemmerlöv, Gladsax och Örnaberga. renoverar tak på alla typer av fastigheter, från sommarstugor och villor till kommersiella byggnader.

Brett utbud av taktjänster

När du anlitar oss kan du räkna med att du får ett slitstarkt, miljövänligt och säkert tak som klarar av det hårda svenska klimatet. Du kan anlita oss för akuta problem såväl som förebyggande arbeten. Inga uppdrag är för stora eller för små! Vi erbjuder följande tjänster för taket:

 • Lägga tak
 • Takbyte
 • Skiv- och bandtäckning
 • Renovera tak
 • Takmålning & taktvätt
 • Skorstensrenovering
 • Plåtslageri
 • Taksäkerhet
 • Isolering av tak
 • Montera solceller på tak
 • Snöröjning på tak
 • Vattenavrinning
 • Takbesiktning

Smidig & tidseffektiv takrenovering

Hos oss får du alltid en heltäckande lösning, oavsett om det gäller ett takläckage eller ett komplett takbyte. Vid större projekt kan du anlita oss som totalentreprenör där vi sköter hela byggprocessen. Vi ser till att det blir en smidig och tidseffektiv takrenovering där varje moment utförs på ett säkert och korrekt sätt. Vi har många års erfarenhet av takläggning och ser till att du får det tak som du önskar. Vi lämnar alltid arbetsplatsen dammfri och lämnar garanti på utfört arbete.

Använd ROT-avdrag för det nya taket

Vi erbjuder alltid bra priser på våra taktjänster. Privatpersoner kan dessutom utnyttja ROT-avdraget för att reducera arbetskostnaden när de anlitar oss för takarbeten. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?