Takläggare i Skåne

Takläggare i Vellinge, Höllviken & Skåne

Om du söker en kunnig och välrenommerad takfirma i Vellinge och Höllviken i Skåne har du kommit helt rätt. Vi är ett seriöst takföretag som utför takbyten, reparation och renovering åt privatkunder, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare samt företag. Inget takjobb är för stort, för litet eller för utmanande för våra serviceinriktade och kompetenta takläggare. Varmt välkommen med din förfrågan redan idag! 

Lägga Tak

Våra takläggare lägger om alla typer av takmaterial: tegel, betong, papp, sedum & plåt!

Renovera Tak

Att renovera tak i Sverige kräver extra kunskap och omtanke!

Byta Tak

När du anlitar vår takfirma för takläggning i Skåne kan du känna dig trygg från start till mål.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Erfarna och kunniga takläggare i Vellinge & Höllviken i Skåne

Vi har lagt om tak i bl.a. Vellinge, Höllviken, Falsterbo, Skanör, Eskilstorp, Hököpinge, Arrie, Västra Ingelstad m.m.

Tåliga tak för ett nordiskt klimat

Vi kan tak av alla de slag och jobbar med de flesta material, däribland tegel, papp, plåt och tegelbetong. Oavsett storlek och material på ditt tak, och om vi lägger hela taket från grunden eller utför en mindre takreparation, kan du känna dig trygg i vetskapen att du får ett tak av högsta kvalitet. Vi lägger tak som ska hålla lika hög standard om tio år som nu, och som är gjorda med det nordiska klimatet och dess regnskurar, snötäcken och hårda vindar i åtanke.

Vi jobbar på flera orter i Skåne

Anlita vårt takföretag för jobb i Vellinge och Höllviken med omnejd. Vi jobbar på flera orter, däribland Vellinge, Höllviken, Falsterbo, Skanör, Eskilstorp, Hököpinge, Arrie, Västra Ingelstad, Östra Grevie, Räng, Bodarp, Stora Hammar, Lilla Hammar och Ljungskogen.

Detta kan du vänta dig när du anlitar oss

Oavsett om du vet precis hur du vill ha ditt tak eller är osäker på vad som funkar bäst och blir snyggast ger vi dig samma goda service och kostnadseffektiva arbete. Vi bokar gärna in en kostnadsfri konsultation då vi kommer och tittar på ditt tak, dess förutsättningar och läge för att tillsammans med dig komma fram till den bästa lösningen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Erbjuder nöjd kund-garanti

Under arbetets gång prioriterar vi säkerheten både för våra medarbetare och för alla som befinner sig på och i närheten av arbetsplatsen. Dessutom arbetar vi dammfritt. Du kan alltid räkna med punktlighet och ett trevligt bemötande när vi jobbar med ditt tak. Vi har många års erfarenhet inom takläggning och kan därför arbeta snabbt och effektivt, samtidigt som vi självklart är ytterst noggranna och strävar efter det allra bästa resultatet. Vi som takfirma är inte nöjda förrän du är det, och därför erbjuder vi nöjd kund-garanti.

ROT-avdrag för privatkunder

Anlitar du oss som privatkund för takbyte, takrenovering eller reparation av villan, radhuset, garagetaket eller fritidshuset kan du välja att nyttja ROT-avdraget. Då sköter vi som takmontör kontakten med Skatteverket och du får ditt avdrag direkt i slutfakturan. Smidigare kan det inte bli.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?