Takläggare i Skåne

Takläggare i Landskrona & Skåne

Vi utför takläggning och andra takrelaterade tjänster i hela Landskrona med omnejd! Vår takfirma består av ett gäng serviceinriktade takläggare med stor erfarenhet inom allt som gäller tak. Söker du efter en kompetent takentreprenör för takläggning, takbyte, renovering eller reparation av tak i området runt Landskrone i Skåne så kontakta oss för en gratis offert. Svar får du vanligtvis inom två dagar.

Takomläggning

Våra takläggare monterar: tegel, betong, papp, sedum & plåttak!

Takrenovering

Vi utför takrenovering vid både stora och små arbeten för tak och fasad.

Takbyten

Serviceinriktad och erfaren takentreprenör för takbyten!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni en Takfirma i Landskrona & Skåne?

Vi har lagt om tak i bl.a. Skåne, Marieberg, Örja, Nyhem, Strandhem, Häljarp, Billeberga, Säby, Tullstorp, Framnäs, Glumslöv m.m.

Takbyten och takläggning i Skåne

Att taket i hemmet är korrekt lagt och håller sig helt är väldigt viktigt. Läckor i taket kan leda till drag, regn och snö som kommer in i huset, och i värsta fall fuktskador på golv och möbler. Ofta behöver du dock inte byta ut hela taket, utan det räcker med en takrenovering. Eller vill du kanske skaffa ett nytt tak till villan eller garaget för en fräsch, uppdaterad känsla? Oavsett vad du har för önskemål och behov finns våra duktiga takläggare här för dig. Vi är snabba och punktliga, och har stenkoll på säkerheten när vi jobbar med ditt hem som arbetsplats. Om du inte vet vad du vill göra med ditt tak hjälper vi dig gärna till den bästa lösningen. Vår takfirma har erfarenhet av alla möjliga sorters byggnader och tak av allehanda material. När du anlitar som oss privatkund kan du nyttja ROT-avdraget. Då sköter vi det praktiska, och avdraget görs i din slutfaktura.

De bästa taken för fastigheter

Är ni en bostadsrättsförening som behöver renovera taken på fastigheterna? Eller är du fastighetsägare och vill höja värdet på fastigheten med ett modernt tak? Varmt välkomna att kontakta oss för en gratis offert. Vår takfirma jobbar kostnadseffektivt och dammfritt och vi kan garantera ett resultat som ni är nöjda med. Genom åren har vi knutit många långvariga kundkontakter och vi blir mer än gärna ert förstahandsval av takentreprenör både nu och långsiktigt.

Här jobbar vi

Förutom Landskrona arbetar vi i dessa orter inom Skåne, Marieberg, Örja, Nyhem, Strandhem, Häljarp, Billeberga, Säby, Tullstorp, Framnäs, Glumslöv, Rydebäck, Ålstorp och Saxtorpsskogen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Takfirman som företag ska anlita

Självklart tar vi som takmontör emot förfrågningar från företag av alla slag. Hör gärna av er via vårt kontaktformulär med adress, takstorlek och vad ni vill ha gjort så får ni svar inom fyrtioåtta timmar. Det finns även möjlighet att boka in en kostnadsfri konsultation där våra takläggare kommer och tittar på ert företags byggnad för att tillsammans med er komma fram till den bästa lösningen. Vi erbjuder snabb, kvalitativ och punktlig takrenovering för företag, och tar oss an stora som små uppdrag med samma noggrannhet och entusiasm. Välkomna!

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?