Takläggare i Skåne

Takläggare i Höganäs & Skåne

Välkommen till vår takfirma i Höganäs. Hos oss hittar du erfarna takläggare med kunskaper inom olika typer av tak. Till ett förmånligt pris kan du få hjälp med allt från att reparera ett klassiskt tegeltak till att lägga ett helt nytt papptak. Innan arbetet påbörjas gör vi alltid en konsultation där vi diskuterar fram en lösning alla parter är nöjda med. Takläggning är ett komplicerat arbete och säkerheten är mycket viktig. Ta därför inga risker, utan kontakta oss redan idag för att se hur vi kan hjälpa dig.

Takomläggning

Vi tar oss an uppdrag för tak av vitt skilda material som tegeltak, papptak, plåttak & tak i betong.

Takrenovering

Vi kan boka in ett kostnadsfritt första möte där våra kunniga takläggare åker ut till er och tittar på ert tak.

Takbyten

Vi tar oss an takbyten – stora som små uppdrag med samma noggrannhet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Höganäs & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Tjörröd, Väsby, Lerberget, Ingelsträde, Viken, Nyhamnsläge, Jongstorp, Helsingborg m.m.

Expert på tak i Höganäs

Våra erfarna takmontörer hjälper dig med både stora och små takarbeten i områden som Höganäs, Tjörröd, Väsby och Lerberget. Vi har kunskaper inom alla olika material när det kommer till tak och vet vad som krävs för att skapa hållbara tak i nordiska klimat. Våra takläggningar är miljövänliga och sker dammfritt, vilket minimerar störningen det innebär för dig som boende eller de som vistas i fastigheten. Du kan kontakta oss om du är i behov av takläggning eller takrenovering oavsett vilken typ av fastighet du har.

Fastighetsägare

Du som fastighetsägare ansvarar för att fastigheten är säker att vistas i. Taket är en viktig del av fastigheten och därför rekommenderar vi dig att göra en takbesiktning. Vi kan sedan informera dig om vilket skick taket är i samt vilka åtgärder som behöver göras för att ge taket en längre livslängd.

Villaägare

Det finns många villor runt om Ramlösa, Bjuv och Åstorp bland annat och vi har utfört många arbeten däromkring. Eftersom det kan vara svårt att själv ta ett beslut gällande vilket tak och vilka åtgärder som krävs för ett villatak kan vi hjälpa dig med rådgivning. Du får sedan en offert med ett kostnadsförslag på takläggningen eller takrenoveringen.

Bostadsrättföreningar

Vi har även stor erfarenhet av att arbeta med bostadsrättsföreningar. Vanligtvis är det ni i styrelsen som tar kontakt med

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Kontakta oss idag

Vi hoppas att du ska ansluta dig till skaran av våra nöjda kunder. Kundservice, noggrannhet och professionalitet är tre områden våra takmontörer värderar mycket högt. Väljer du att anlita oss kan du räkna med att få ett resultat du känner dig nöjd med. Självklart är säkerheten och kvaliteten vår högsta prioritet, men vi vet att det krävs mer än så för att få nöjda kunder.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?