Takläggare i Skåne

Takläggare i Bjärred & Lomma

Välkommen till din takentreprenör i Bjärred & Lomma. Vår takfirma består av ett gäng takläggare som har arbetat många år i branschen. När det kommer till takläggning vågar vi kalla oss själva experter. Vi kan hjälpa dig med takläggning och takrenovering på alla olika typer av tak. Vi har erfarenhet av att arbeta med såväl klassiska gamla tegeltak till moderna papptak. Takläggning är ett arbete som ska utföras med rätt kunskap och med största noggrannhet. Välkommen att kontakta oss redan idag.

Takomläggning

Vi hoppas att du vill ansluta dig till skaran av nöjda kunder i Bjärred med omnejd.

Takrenovering

Vi har erfarenhet av att arbeta med alla typer av tak!

Takbyten

Vi tar oss an takbyten till bostadsrättsförening, fastighetsägare & villaägare!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Bjärred, Lomma & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Strandhusen, Karstorp, Habo, Uppåkra, Hjärup, Alnarp, Åkarp, Önnerup, Flädie, Borgeby m.m.

Experter på tak i Skåne

Våra takmontörer har mycket lång erfarenhet och kan det mesta när det kommer till takläggning. I områden som Lomma, Bjärred och Strandhusen tar vi oss an både stora och små uppdrag. Vi har många olika typer av kunder och finns här till din tjänst oavsett vilken material ditt tak är tillverkat av. Vi kan lägga om alla olika typer av tak. Men vi kan också hjälpa dig med mindre takreparationer. Vår långa erfarenhet gör att vi vet exakt vad som krävs för att ett tak ska vara hållbart i ett svenskt klimat.

Tak på större fastigheter

Vi är vana vid att arbeta med tak på större fastigheter. Det är viktigt att taket är i gott skick för att hålla båda fastigheten och personer som vistas i den säkra. Därför kan du kontakta oss för att utföra en takbesiktning. Många gånger är det fullt möjligt att göra en takrenovering istället för ett komplett takbyte.

Takläggning av villatak

Även du som privatperson är välkommen att kontakta oss. Vi har många villaägare i vår kundkrets och kan mer än gärna ge råd åt dig gällande vilket tak som passar bäst för din villa. Det spelar ingen roll om du har en stor villa i Åkarp eller ett mindre fritidshus i Habo, vi har koll på läget. Innan ett arbete påbörjas får du alltid en kostnadsfri offert.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nöjda kunder är vår expertis

Förutom att vi är riktiga experter på tak kan vi också skryta med att vi har en stor krets av nöjda kunder. För oss är nämligen kundservice en mycket viktig del av arbetet. Vi stoltserar med takmontörer som alltid kommer i tid och utför alla arbeten med största noggrannhet. Inget arbete är större eller viktigare än något annat för oss. Vi vill att du som betalande kund ska känna dig trevligt bemött och att dina önskemål har tagits i beaktande.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?